Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Διαφορές»...

«Κύριε Πρόεδρε,

οι συνδικαλιστές του Κόμματός σας στον ΟΤΕ συνυπέγραψαν την άρση της μονιμότητας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, συντονιστής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στις 5/6/2005 δήλωσε ότι "η άρση της μονιμότητας στον ΟΤΕ είναι στα θετικά της κυβέρνησης και πρέπει να επεκταθεί και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα".

Προχθές η Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κα. Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε ευθέως ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ για την Ολυμπιακή είναι η ιδιωτικοποίησή της, κάτι που επαναφέρατε κι εσείς σήμερα.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος, το καλοκαίρι του 2000 είχε πει ότι η Ολυμπιακή πρέπει "να δοθεί σε έναν ιδιώτη κι αυτός να απολύσει όλους τους υπαλλήλους".

Επειδή εσείς αναφέρατε ότι δεν είστε ίδιοι με τη Νέα Δημοκρατία, ότι δεν έχετε την ίδια πολιτική, μπορείτε να μου πείτε πού ακριβώς διαφέρετε;».

*

Η παραπάνω ερώτηση τέθηκε προχτές από τον δημοσιογράφο του «Ρ» (Π. Θεοδωρόπουλο) στον κ. Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ. Απλή, κατανοητή και ευθύβολη η ερώτηση. Τι απάντησε ο κ. Παπανδρέου; Λίγη έως καμία αξία έχει. Βλέπετε, υπάρχουν φορές που οι ερωτήσεις στην πολιτική (και στη δημοσιογραφία) έχουν μεγαλύτερη αξία από τις απαντήσεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ