Τρίτη 4 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
Ξεκίνησε η καταβολή

Ξεκίνησε χτες η διαδικασία καταβολής του εποχιακού βοηθήματος από τον ΟΑΕΔ για το 2005. Οσοι έλαβαν εποχιακό επίδομα και το 2004 θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του τόπου διαμονής τους, με σειρά αλφαβητικής προτεραιότητας, ανάλογα με το επώνυμό τους.

Οσοι δικαιούνται για πρώτη φορά φέτος τη λήψη ειδικού εποχιακού βοηθήματος, θα μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους υπηρεσίες του Οργανισμού και να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά, όποια ημέρα θέλουν, μέχρι και τις 20 Δεκέμβρη 2005.

Δικαιούχοι των ειδικών εποχιακών επιδομάτων είναι: οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικά μέλη του οικείου επαγγελματικού σωματείου, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών, ανυψωτικών, οδοποιητικών, γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.

Οι συνταξιούχοι δικαιούνται το εποχιακό βοήθημα εφόσον η σύνταξη που λαμβάνουν είναι μικρότερη από την κατώτερη σύνταξη που χορηγεί το ΙΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ