Σάββατο 22 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Συνεχίζεται η επίσχεση

Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου μουσείου της Ακρόπολης. Ως αποτέλεσμα των κινητοποιήσεών τους, αλλά και της πίεσης που ασκεί το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, η εταιρία ΑΛΤΕ δεσμεύτηκε χτες να καταβάλει τα δεδουλευμένα έως τις 3 Αυγούστου, τη μέρα δηλαδή που το έργο ανέλαβε ο «ΑΚΤΩΡ».

Ο αγώνας, ωστόσο, πρέπει να συνεχιστεί αμείωτα, καθώς οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται υπό απόλυση και, μάλιστα, χωρίς αποζημίωση. Σ' αυτήν την κατεύθυνση και καθώς η εργοδοτική ασυδοσία εντείνεται, η συμμετοχή στις εκλογές του Συνδικάτου αποκτά καθοριστική σημασία για την ανάπτυξη του οικοδομικού κινήματος, με στόχο να δυναμώσει η ταξική πάλη.

Οι εκλογές ολοκληρώνονται την ερχόμενη Πέμπτη 27 Οκτώβρη. Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται Δευτέρα - Σάββατο από τις 5 μ.μ. - 9 μ.μ. και τις Κυριακές από 8.30 π.μ. μέχρι 2 μ.μ. Οι οικοδόμοι μπορούν να ψηφίζουν με το βιβλιάριο ασθενείας, την ταυτότητα του συνδικάτου και την αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ