Τρίτη 1 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Ολοι αύριο στις συγκεντρώσεις

Σταθμός στον αγώνα η συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

«Δεν πρέπει μόνο να διαμαρτυρόμαστε και να αγανακτούμε, επιβάλλεται, την αγανάκτησή μας να την εκφράσουμε αγωνιστικά, να τη μετατρέψουμε σε δύναμη. Είναι αυτό που φοβούνται και τρέμουν, γι' αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν τη συναίνεση και την ανοχή μας. Εμείς πρέπει να τους χαλάσουμε τα σχέδια». Τα παραπάνω σημειώνουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ - ΝΑΤ - ΕΛΤΑ - ΤΑΕ - ΟΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ, απευθύνοντας κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις αυριανές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που επιφυλάσσει για τους απόμαχους της δουλιάς μόνο ακρίβεια και ανέχεια, οξυμένα οικονομικά αδιέξοδα.

Αύριο Τετάρτη, το αγωνιστικό ραντεβού στην Αθήνα, έχει οριστεί στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά). Στη Θεσσαλονίκη, οι συνταξιούχοι από Κεντρική και Δυτική Μακεδονία θα συγκεντρωθούν στις 10 π.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο. Στην Καβάλα, στις 10.30 π.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Κλιμακώνοντας και συντονίζοντας την αγωνιστική τους δράση, οι συνταξιούχοι θέτουν σε εφαρμογή ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα με κρίσιμο σταθμό τη συμμετοχή τους στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, στις 12 του μήνα.

Ακόμα:

  • Στις 7 Νοέμβρη έχει προγραμματιστεί παναττική κινητοποίηση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα συζητείται το θέμα της καταβολής ή μη του οικογενειακού επιδόματος.
  • Στις 23 Νοέμβρη θα οργανωθούν περιφερειακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
  • Στις 20 Δεκέμβρη συγκέντρωση ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό που ετοιμάζεται να καταθέσει η κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων, οι συνταξιούχοι διεκδικούν την άμεση καταβολή επιδόματος θέρμανσης και την επιστροφή του ΛΑΦΚΑ μια κι έξω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ