Τρίτη 15 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΕΙ
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα

Σε πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα στις 9 Δεκέμβρη μαζί με τους μαθητές και κάλεσμα στην πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, θα προχωρήσει το Πανελλαδικό Συντονιστικό των ΑΕΙ.

Το Συντονιστικό πραγματοποιήθηκε στον απόηχο του μεγάλου συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ, που έγινε το περασμένο Σάββατο, με τη συμμετοχή δεκάδων φοιτητικών συλλόγων απ' όλη την Ελλάδα. Συμμετείχαν οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας: Φιλοσοφικής, Γεωπονικού, Φυσικού, Πάντειου, Οικονομικού, Πανεπ. Πειραιά, ΣΕΜΦΕ, ΕΜΜΕ, μτπ ΕΜΜΕ, ΑΣΚΤ, ΤΕΦΑΑ. Της Θεσσαλονίκης: Ηλεκτρ.-Μηχανολόγων, Φυσικού, Ψυχολογίας, Χημ.- Μηχανικών, Ιστ.- Αρχ., Πληροφορικής. Της Πάτρας: Εστίας, Φαρμακευτικής, Μαθηματικού, ΠΤΔΕ, Φιλολογικού, Θεάτρου. Των Ιωαννίνων: Εστίας Δουρούτης, ΦΠΨ, Φυσικού, Επιστημών Τέχνης. Του Αγρινίου: Διαχείρισης Περιβάλλοντος. Της Κέρκυρας: Μεταφραστικού, Ιστορικού. Της Θεσσαλίας: Ιατρικής, Τηλεπικοινωνιών. Του Αιγαίου: Πληροφορικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΜΟΔΝ. Καθώς και Επιτροπές Αγώνα από όλη την Ελλάδα.

Το Πανελλαδικό Συντονιστικό των ΑΕΙ καλεί όλους τους φοιτητές να υιοθετήσουν το κάλεσμα και το αγωνιστικό πρόγραμμά του, να παλέψουν ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ και να διεκδικήσουν ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών και όχι κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ