Τρίτη 15 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973 - 2005 (32 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ)
Εκδηλώσεις

Για τη μεγάλη πορεία του Πολυτεχνείου η Φοιτητική Ενωση Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΦΕΑΠΘ) καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, στις 4 το απόγευμα, στο Πολυτεχνείο. Ενώ αύριο Τετάρτη 16 Νοέμβρη θα πραγματοποιήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Πολυτεχνείου, στις 12 το μεσημέρι. Το κείμενο - κάλεσμα για το γιορτασμό του Πολυτεχνείου που συνέταξε η ΦΕΑΠΘ υπογράφουν οι φοιτητικοί σύλλογοι των Τμημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου: Φυσικό, Ψυχολογικό, Ηλεκτρολόγοι Μηχανολόγοι, Χημικοί Μηχανικοί, Ιστορικό - Αρχαιολογικό, ΤΕΦΑ, Ιταλική Φιλολογία, Βιολογία, Γεωλογία, Οικονομικό, Νηπιαγωγών, Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογραφικό, αλλά και ο φοιτητικός σύλλογος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

  • Πολύμορφη εκδήλωση για το Πολυτεχνείο διοργανώνει η Πανσπουδαστική ΚΣ στις 16/11, στις 12 μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Κοζάνης.
  • Κεντρική εκδήλωση γιορτασμού διοργανώνουν οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ αύριο Τετάρτη 16 Νοέμβρη, στις 2 μ.μ στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ με θέμα: «Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, γραμματέας Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου. Ακολουθεί συναυλία με την Μαρία Δημητριάδη και βιντεοπροβολή. Στο χώρο θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας.
  • Εκδήλωση γιορτασμού διοργανώνει αύριο 16/11 η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Διαβατών με ομιλητή τον Φάνη Καρκατζούνη, μέλος του ΝΓ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ. Ακολουθεί συναυλία και βιντεοπροβολή. Στο χώρο θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας.
  • Εκδηλώσεις γιορτασμού του Πολυτεχνείου διοργανώνουν οι Οργανώσεις Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ: Στην Αλεξανδρούπολη, στις 16/11, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο Μοριακής Βιολογίας (παλιό Νοσοκομείο) του ΔΠΘ. Στην Κομοτηνή, στις 16/11, στις 7.30 μ.μ., στη νέα Νομική του ΔΠΘ. Στην Ξάνθη, στις 15/11, στις 7.30 μ.μ., στο Πολυτεχνείο του ΔΠΘ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ