Πέμπτη 24 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα Πέμπτη:

  • Η ΤΟ της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΣΓΤΚΣ) του ΤΕΙ Αθήνας, στις 2 μ.μ., στη σχολή, πραγματοποιεί αφιέρωμα στα 87 χρόνια του ΚΚΕ.
  • Οι ΟΒ Παιδαγωγικών και Φιλοσοφικής Ιωαννίνων, με θέμα «Ο ρόλος του δασκάλου στη διαμόρφωση της συνείδησης του μαθητή», στις 3 μ.μ., στην αίθουσα 4 του ΦΠΨ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με ομιλητή τον Τ. Τόκα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Λαμίας διοργανώνει ρεμπέτικη βραδιά, στην ταβέρνα «Απτάλικο» (απέναντι από το ΙΚΑ) στη Λαμία, με ζωντανή μουσική, φαγοπότι και χορό.

Αύριο Παρασκευή, η ΤΟ ΤΕΙ Πειραιά και η ΤΟ ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) διοργανώνουν, στις 2 μ.μ., η κάθε μια αντίστοιχα στο Ιδρυμά της, εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 87 χρόνια του ΚΚΕ. Με το ίδιο θέμα, η ΤΟ ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Αθήνας διοργανώνει εκδήλωση, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 26 Νοέμβρη και ώρα 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας, το ΝΣ Λευκάδας της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για τη συμπλήρωση 87 χρόνων από την Οχτωβριανή Επανάσταση με θέμα: «Η επικαιρότητα και αναγκαιότητα του σοσιαλισμού».

Εκδήλωση της Πανσπουδαστικής ΚΣ

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού διμήνου της παράταξης, η ΠΚΣ διοργανώνει σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος, πολύμορφο αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γιάννη Ρίτσου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ