Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΚΚΕ
Αλληλεγγύη στους λαούς της Βενεζουέλας και της Συρίας

Αντιπροσωπεία του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους Μπ. Αγγουράκη και Νίκο Σερετάκη επισκέφθηκε την πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα και παρέδωσε μήνυμα της Αλ. Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ, προς τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες και το ψήφισμα αλληλεγγύης στην Μπολιβαριανή Διαδικασία στη Βενεζουέλα, που υπέγραψαν 66 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα που συμμετείχαν στην 7η Διεθνή Συνάντηση στην Αθήνα.

Η επιτετραμμένη της πρεσβείας ενημέρωσε για τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και για το γεγονός ότι το αποτέλεσμά τους αναγνωρίστηκε διεθνώς παρά τις προσπάθειες της «αντιπολίτευσης» και της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Επίσης ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων.

Επίσης χτες διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Ασαντ το μήνυμα αλληλεγγύης στον αγώνα του συριακού λαού ενάντια στις πιέσεις και επεμβάσεις των ΗΠΑ και των άλλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που υποστήριξαν Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα της 7ης Διεθνούς Συνάντησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ