Παρασκευή 16 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Εφυγε» ο Πέτρος Μπουλιγαράκης

Σήμερα από το Νεκροταφείο Χαλανδρίου, στις 5 μ.μ., η κηδεία του

Εχασε τη μάχη με το θάνατο ο Πέτρος Μπουλιγαράκης, 53 ετών, εργαζόμενος στην Τράπεζα της Ελλάδος και επί πολλά χρόνια συνδικαλιστικό στέλεχος, ο οποίος χτυπήθηκε από εγκεφαλικό το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ενώ βρισκόταν μόνος του στο γραφείο του στο κεντρικό κατάστημα της τράπεζας.

Ο Π. Μπουλιγαράκης έμεινε αβοήθητος επί 12 ώρες, καθώς ήταν μόνος του. Ανακαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής από τους φύλακες της τράπεζας, οπότε και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 μ.μ. από το Νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Τη θλίψη τους για την απώλεια του συναδέλφου εκφράζουν οι διοικήσεις του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος (ΣΥΤΕ) και της ΟΤΟΕ. Ο ΣΥΤΕ επισημαίνει ότι ο Π. Μπουλιγαράκης «υπηρέτησε επί 20 χρόνια το συνδικαλιστικό κίνημα της Τράπεζας της Ελλάδος και της ΟΤΟΕ, με συνέπεια, ήθος και αυταπάρνηση». «Στους δύσκολους καιρούς που περνά η εργατική τάξη της χώρας και στην κρίση αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας του συνδικαλιστικού κινήματος, η απώλεια του Πέτρου Μπουλιγαράκη δημιουργεί περισσότερες δυσκολίες. Ενας άνθρωπος με γνώση και σύνεση, που πρόσφερε με πλήρη ανιδιοτέλεια στα κοινωνικά κινήματα», τονίζει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Η ΟΤΟΕ επισημαίνει, επίσης, ότι ο Πέτρος Μπουλιγαράκης υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ στα δύσκολα συνδικαλιστικά χρόνια 1976 - 1984 και με τη συμμετοχή του στους απεργιακούς αγώνες του κλάδου συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία τους.

Προσφορές
  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας εξαδέλφου ΠΕΤΡΟΥ ΜΠΟΥΛΙΓΑΡΑΚΗ, αληθινού αδελφού στις δύσκολες ώρες, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» 20.000 δρχ.

Αλεξάνδρα, Θανάσης Παπαρήγας

  • Στη μνήμη του αγαπημένου ανιψιού μου Πέτρου Μπουλιγαράκη, που μαζί περάσαμε όλες τις δύσκολες ώρες, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 20.000 δρχ.

Κική Δρόσου

  • Στη μνήμη του αγαπημένου θείου μου Πέτρου Μπουλιγαράκη, που θα τον θυμούμαι πάντα για το χιούμορ και την καλή καρδιά του, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη» 20.000 δρχ.

Βασιλεία Παπαρήγα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ