Σάββατο 21 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Νέα βάρη για τα λαϊκά στρώματα

Motion Team

Η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, με χτεσινή της ανακοίνωση, καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ, «η οποία επιβάλλει ένα ακόμη χαράτσι στις πλάτες των εργαζομένων με τις αυξήσεις στα διόδια, αλλά και στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών».

«Δε φτάνει που παρέδωσαν τους δρόμους στο κεφάλαιο να τους εκμεταλλεύονται για χρόνια ολόκληρα, τώρα χτυπούν το εισόδημα των εργαζομένων και με τσουχτερές ανατιμήσεις. Θέλουν να μεγαλώσουν ακόμα πιο πολύ τα κέρδη τους, που ήδη τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα» σημειώνει το ΠΑΜΕ και η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Οι "συμβάσεις παραχώρησης", αλλά και οι περιβόητες "Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα" που προωθούνται με τη συμμετοχή και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υποχρεώνουν το λαό να πληρώνει πανάκριβα και για την κατασκευή τους και για τη χρήση τους.

Η Γραμματεία καλεί τους εργαζόμενους να καταγγείλουν τις αυξήσεις που επιβάλλει η κυβέρνηση, που προχωρά με βάση τις αντεργατικές επιλογές των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που ιδιωτικοποίησαν τους δρόμους και χαράτσωναν τους εργαζόμενους με αυξήσεις φωτιά.

  • Να αγωνιστούμε να καταργηθούν τα διόδια.
  • Να απαιτήσουμε αυξήσεις που να καλύπτουν τις σύγχρονες και πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων.
  • Να διεκδικήσουμε 1.300 ευρώ βασικό μισθό και 1.050 ευρώ κατώτερη σύνταξη».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ