Κυριακή 5 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ
Απεργία αύριο σε όλη τη χώρα

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Δευτέρα οι τραπεζοϋπάλληλοι σε όλη τη χώρα, ενάντια στα σχέδια των τραπεζιτών για την κατάργηση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Το ΠΑΜΕ Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία, με το πλαίσιο αιτημάτων του ΠΑΜΕ και στην κατεύθυνση κλιμάκωσης του αγώνα τους και συντονισμού της δράσης τους με άλλους κλάδους, ενάντια στο σύνολο της αντεργατικής πολιτικής και των φορέων της. Για αύριο, οι ταξικές δυνάμεις καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά στην περιφρούρηση της απεργίας. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση ορίστηκε έξω από τα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου και Σοφοκλέους) στις 9 το πρωί.

Στη Θεσσαλονίκη, το ΠΑΜΕ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση και περιφρούρηση στις 7.30 το πρωί, στο κεντρικό κατάστημα της Πειραιώς (Τσιμισκή και Εθνικής Αμυνας).

Για την παραπέρα οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα, την Πέμπτη 9 Φλεβάρη οι ταξικές δυνάμεις οργανώνουν, στην Αθήνα, συγκέντρωση - συζήτηση στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδας (Σίνα 16), στις 4.30 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ