Τρίτη 7 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τραγουδούν και προσκαλούν

Βασισμένη στη γοητεία του απρόβλεπτου και του αυτοσχεδιασμού είναι η μουσική παράσταση της Τάνιας Τσανακλίδου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο «Μετρό» (Γκύζη και Κάλβου). Η γνωστή ερμηνεύτρια, στο πρόγραμμά της, που περιλαμβάνει από τραγούδια του Βαμβακάρη έως μεγάλες επιτυχίες των «Radiohead», με τη συνοδεία των μουσικών Σωτήρη Λεμονίδη (πλήκτρα), Δημήτρη Μπαρμπαγάλα (κιθάρες), Βαγγέλη Κοντόπουλο (μπάσο) και Σπύρου Παναγιωτόπουλο (τύμπανα). Μαζί της τραγουδά η Ευσταθία.

  • Στη σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι» (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι 210 2610.444) εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Ορφέας Περίδης και η Μελίνα Ασλανίδου. Τραγούδια ψίθυροι μιας ζωής, από τον τραγουδοποιό, που καταφέρνει να μιλά στις ψυχές και ερμηνείες ξεχωριστές μιας νέας τραγουδίστριας με βαθιές ρίζες στο λαϊκό τραγούδι. Οι δυο τους μοιράζονται επιτυχημένα τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλιές, αλλά και άλλων λαϊκών καλλιτεχνών.
  • Παρατείνονται οι εμφανίσεις του Παντελή Θαλασσινού στη «Χ - έδρα» (Ελευθερίου Βενιζέλου 235, Ν. Σμύρνη, 210 9849.101), καθώς στη μουσική σκηνή, όπου εμφανίζεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη με τον Γιάννη Νικολάου, γίνεται το αδιαχώρητο. Οι επιπλέον παραστάσεις είναι για σήμερα και αύριο, και στις 14 - 15/2. Μαζί τους οι μουσικοί: Πάρις Περισυνάκης, Τάσος Ζαφειρίου, Δημήτρης Εμμανουήλ, Μίμης Ντούτσουλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ