Τρίτη 7 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παίζουν στο «Συρμό»

Ροκ διαδρομές από αύριο και όλες τις Τετάρτες του Φλεβάρη, στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο, 210-5203661), με τους «Volume» και τραγούδια των «Led Zepelin», «Queen», «Deep Perpl» κ.α. Οι Χριστόφορος Κροκίδης, Στέφανος Δημητρίου, Δημήτρης Φροσύνης και Γιώργος Νομικός ενώνονται και συνοδεύουν τις φωνές της Marlain και του Στέλιου Καρπαθάκη.

Στη σκηνή του «Συρμού» ανεβαίνουν και τα «Μακρινά Ξαδέρφια». Με τραγούδια από τους δύο δίσκους τους και πολλά καινούρια κομμάτια, θα εμφανιστούν στις 9 και 16 Φλεβάρη. Παίρνοντας «της αγάπης το δρομάκι» θα μας ταξιδέψουν «σε ανατολή και δύση», με ήχους του ροκ του '70, σμιλεμένους με στοιχεία της ελληνικής παράδοσης. Παίζουν: Θανάσης Αρχανιώτης, Θάνος Κολοκυθάς, Θοδωρής Κοτονιάς, Νίκος Παπαδόπουλος, Αρης Ποταμιάνος, Χριστίνα Κασσάρ, Αλκηστη Ραφτοπούλου.

Στο «Συρμό» θα φιλοξενηθεί και ο καταξιωμένος σολίστας στο κλαρίνο και στο νέυ Θανάσης Βασιλόπουλος. Θα παρουσιάσει στις 20-21 και 27-28/2 μουσική και τραγούδια της Ανατολής, της τζαζ, της ροκ και ελληνικά. Με σύγχρονη άποψη δημιουργεί μια πρωτότυπη μουσική πρόταση. Μαζί του τραγουδούν οι Μαρία Σπυροπούλου, Δημήτρης Φωκάς και Νίκος Βασιλικός, δίνοντας το δικό του στίγμα. Παίζουν οι μουσικοί: Αντ. Σκόκος, Σπ. Δώριζας, Νικ. Αλεξόπουλος, Αντρ. Κωστόπουλος, Φ. Ζαχαρόπουλος, Γ. Καραγιάννης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ