Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΝΑΟΥΣΑΣ
Ανυποχώρητος αγώνας

Νέα δυναμική κινητοποίηση προγραμματίζουν οι απολυμένοι κλωστοϋφαντουργοί του Ομίλου «ΚΛΩΝΑΤΕΞ» του Λαναρά στη Νάουσα και οι απολυμένοι της κλωστοϋφαντουργίας «Παπαφιλίππου». Μέσα από κοινή συγκέντρωση που πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κινητοποίηση την επόμενη Τετάρτη 15 Φλεβάρη στη Νομαρχία Ημαθίας στη Βέροια.

Αγανακτισμένοι από την καθυστέρηση που επιδεικνύει η κυβέρνηση στην ανακοίνωση των μέτρων που δεσμεύτηκε να εξαγγείλει για τη στήριξή τους, προειδοποιούν πως αν άμεσα δε γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις που να ικανοποιούν τις διεκδικήσεις τους, θα προχωρήσουν σε νέες πιο δυναμικές μορφές πάλης.

Θυμίζουμε πως η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι θα ανακοινώσει τα μέτρα το αργότερο μέχρι χτες. Τελικά για άλλη μια φορά, μέσω των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών, παραπέμπει τις σχετικές ανακοινώσεις για τις... επόμενες μέρες.

Μήπως τελικά η καθυστέρηση σχετίζεται με τις εξελίξεις που αναμένονται το επόμενο διάστημα στον Ομιλο «ΚΛΩΝΑΤΕΞ» και το πιθανό κλείσιμο νέων εργοστασίων που θα έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες νέες απολύσεις; Μήπως η κυβέρνηση, γνωρίζει τις εξελίξεις και περιμένει να ανακοινώσει συνολικό πακέτο μέτρων ώστε να προλάβει τον εργατικό ξεσηκωμό, ενάντια στην πολιτική στήριξης των επιλογών της εργοδοσίας που στέλνει μαζικά στην ανεργία και την ανέχεια τους εργάτες;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ