Τετάρτη 22 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ
ΔΑΠ ίσον ΝΔ

«Και αν σήμερα η μεγάλη πλειοψηφία των νέων ανθρώπων εμπιστεύεται τη νέα διακυβέρνηση και στηρίζει τη μεταρρύθμιση που εφαρμόζουμε παντού στο δημόσιο βίο της χώρας, αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και σε σας, τους ΔΑΠίτες και τις ΔΑΠίτισσες»!

Λόγια του υπουργού Θ. Ρουσόπουλου σε εκδήλωση για τη ΔΑΠ στις 19 Μάρτη. Και από πού έβγαλε το συμπέρασμα ότι η νεολαία στηρίζει την πολιτική της ΝΔ; Το ανέφερε λίγο νωρίτερα: «Οι συνεχείς πρωτιές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ από το 1987 ως σήμερα είναι η καλύτερη απόδειξη»!

Οσο λοιπόν και αν ισχυρίζονται οι ΔΑΠίτες το αντίθετο: ψήφος στη ΔΑΠ είναι ψήφος στήριξης στη ΝΔ και την πολιτική της. Είναι στήριξη της ιδιωτικοποίησης πανεπιστημίων και ΤΕΙ, της υποβάθμισης σπουδών και πτυχίων.

ΠΑΣΠ ίσον ΠΑΣΟΚ

«Φίλες και φίλοι, οι φοιτητικές εκλογές πρέπει να είναι εκλογές της ΠΑΣΠ. Η ΠΑΣΠ, που στις 5 του Απρίλη θα δώσει ξανά πνοή στο φοιτητικό κίνημα, θα ανοίξει δρόμους που αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν και άλλες φοιτητικές παρατάξεις... Είμαστε εδώ για να αλλάξει η ΠΑΣΠ, ώστε να αλλάξει και το φοιτητικό κίνημα, να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ, για να αλλάξει η Παιδεία και να αλλάξει η Ελλάδα»...

Τάδε έφη ο Γ. Παπανδρέου, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην πρόσφατη συνάντησή του με τους γραμματείς της ΠΑΣΠ από όλη την Ελλάδα. Το παιχνιδάκι τους λοιπόν αποκαλύπτεται! Η ΠΑΣΠ ζητάει την ψήφο των φοιτητών για να την αξιοποιήσει το ΠΑΣΟΚ της ιδιωτικοποίησης και της στήριξης στη Νέα Δημοκρατία!

«Μαύρο» και στους δυο

Ας μην έχουν αυταπάτες οι φοιτητές και οι σπουδαστές. Τόσο η κυβερνητική πολιτική, όσο και αυτή του ΠΑΣΟΚ, που είναι ίδια κι απαράλλαχτη, χρειάζεται να πάρουν δυναμική απάντηση στις εκλογές της 5ης Απρίλη.

Γιατί, όπως κι οι ίδιοι ομολογούν, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα βγουν την επόμενη των εκλογών μετρώντας τις ψήφους στη ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ ως ψήφους στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, ψήφους ενάντια στο δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης, ψήφους υπέρ της κατάργησης των δικαιωμάτων τους στις σπουδές και τη δουλιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ