Τετάρτη 5 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΑΙΔΕΙΑ
Από 23 Μάη οι πανελλαδικές εξετάσεις

Στις 23 Μάη ξεκινούν φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις για τη Γ΄ Λυκείου οι οποίες ολοκληρώνονται στις 6 Ιούνη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, τα μαθήματα στα Γυμνάσια θα λήξουν στις 19 Μάη, ενώ οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των Γυμνασίων θα διαρκέσουν από τις 24 Μάη μέχρι τις 21 Ιούνη. Τα μαθήματα για Λύκεια και ΤΕΕ λήγουν στις 16 Μάη.

Οι απολυτήριες εξετάσεις της Γ' Λυκείου θα αρχίσουν στις 23 Μάη, οι εξετάσεις των μαθημάτων που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα γίνουν από 7 μέχρι και 21 Ιούνη, ενώ οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα θα γίνουν από την Πέμπτη 22 Ιούνη μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιούνη και η υγειονομική εξέταση και πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ θα γίνουν από την Τετάρτη 21 Ιούνη μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιούνη.

Οι προαγωγικές εξετάσεις της Α' και Β' τάξης θα αρχίσουν στις 24 Μάη.

Οι εξετάσεις στα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΙ με το σύστημα των ειδικών εισαγωγικών εξετάσεων των πτυχιούχων Β' κύκλου ΤΕΕ και τμημάτων ειδικότητας των πρώην ΤΕΛ θα γίνουν από 14 μέχρι και 19 Ιούνη, ενώ οι προαγωγικές και πτυχιακές εξετάσεις του Α΄ κύκλου των ΤΕΕ θα διεξαχθούν από τις 17 Μάη έως τις 13 Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ