Τετάρτη 12 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»
«Θα μας βρουν απέναντί τους»

Η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά
Η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά
Ο Δήμος Χαλανδρίου, με δήμαρχο τον εκλεκτό της ΝΔ Γρ. Ζαφειρόπουλο, έχει μετατραπεί σε ένα φοροεισπρακτικό, φορομπηχτικό μηχανισμό. Τα κύρια έσοδά του, προέρχονται από τους φόρους και τα τέλη που πληρώνει ο λαός της πόλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, εξαιτίας των υπερβολικών τελών, πάνω από 300 εμπορικά καταστήματα, στην πλειοψηφία τους στο εμπορικό κέντρο της πόλης, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε διακανονισμό για να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Την ίδια στιγμή, παραχωρεί δημοτικούς χώρους σε ιδιώτες μέσω των δημοτικών επιχειρήσεων και προχωρά στην πρόσληψη εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική στέκεται ο συνδυασμός «Χαλάνδρι - Αγωνιστική Πορεία», με υποψήφια δήμαρχο την Λούλα Καρατζά, δημοτική σύμβουλο της πόλης. Αυτό τονίστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή για τη συγκρότηση του συνδυασμού, στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Νεότητας. Την πρόσκληση για την εκδήλωση απηύθυναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Γεωργόπουλος, Βασίλης Ζάχαρης, Λούλα Καρατζά και Απόστολος Ντίνος, οι οποίοι ήταν και οι κεντρικοί ομιλητές.

Εκ μέρους της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» χαιρέτισε ο Χρήστος Κατσώτης. Στην εκδήλωση χαιρέτισαν η Αθηνά Στολίδου, μέλος Αχτιδικού Γραφείου της Βορειοανατολικής Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, ο Πέτρος Κονταρίνης από το ΔΗΚΚΙ, ο Αντώνης Βούλγαρης και η Μαρία Ζευγώλη από την Κομμουνιστική Ανανέωση και ο Γιώργος Αδαμίδης από την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί εκλεγμένοι στους μαζικούς φορείς της πόλης, όπως εργατικά σωματεία, συλλόγους γονέων, πολιτιστικούς συλλόγους κλπ. Τέλος, στην εκδήλωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του δημοτικού συνδυασμού «Αντίσταση στο Χαλάνδρι», της οποίας τις θέσεις διατύπωσε ο επικεφαλής της Σίμος Ρούσσος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ