Σάββατο 15 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ»
Στη μάχη για την αποφασιστική ενίσχυσή της!

Ο Μπάμπης Μπακούλας

Motion Team

Ο Μπάμπης Μπακούλας
Πολλοί Λαρισαίοι και Λαρισαίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Λάρισας», (ΝΕΑΣ), και συμμετείχαν στη συγκέντρωση του συνδυασμού, όπου παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης. Ηταν εκεί για να διαμηνύσουν την απόφασή τους να δώσουν την πολιτική μάχη των εκλογών, συσπειρωμένοι στη ΝΕΑΣ, για την αποφασιστική ενίσχυσή της.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δ. Χατζής, εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ και στη συνέχεια μίλησε ο Χρ. Χαλκιάς, νομαρχιακός σύμβουλος με την παράταξη ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα υπερψήφισης του αγωνιστικού συνδυασμού.

Στην ομιλία του ο Μπ. Μπακούλας, υποψήφιος Νομάρχης, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και την Κομμουνιστική Ανανέωση, τόνισε: «Γνωρίσαμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση της ΝΔ. Απ' το κακό στο χειρότερο. Δεν πάει άλλο. Σ' αυτές τις εκλογές στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και άρνησης αυτής της πολιτικής για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας. Εμείς οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες και αγρότες, οι συνταξιούχοι μαζί με τους νεολαίους, καταψηφίζουμε τους συνδυασμούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και διαμορφώνουμε ένα ευρύτερο μέτωπο προοδευτικών και ριζοσπαστικών δυνάμεων για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του λαού».

Απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Αγγ. Σίμος, μέλος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι η υπερψήφιση της ΝΕΑΣ «σημαίνει αμφισβήτηση της σημερινής τάξης πραγμάτων, δυσκολεύει την εφαρμογή των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, δίνει νέα ώθηση στο εργατικό και λαϊκό κίνημα». Ο Β. Γρηγορίου, στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, τόνισε ότι «κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο αναγκαία η συντονισμένη αντίσταση των λαϊκών δυνάμεων στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού». Ο Χ. Αρχοντής, εκπρόσωπος της Κομμουνιστικής Ανανέωσης, σημείωσε ότι «αυτή η βαθιά ταξική πολιτική δεν μπορεί να βελτιωθεί με διαχειριστικές παρεμβάσεις. Μπορεί μόνο ν' ανατραπεί, με τη δημιουργία ενός μετώπου πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων».

Στη συγκέντρωση μίλησαν για την ανάγκη υπερψήφισης της ΝΕΑΣ ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη «Δημοτική Συνεργασία», η Ευτυχία Λουτριώτη, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ο Ρ. Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, ο Β. Κακαγιάννης, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μήνυμα ελπίδας! (2006-10-10 00:00:00.0)
Εκφραστής των λαϊκών συμφερόντων (2006-07-19 00:00:00.0)
Στους αγωνιστικούς συνδυασμούς το συμφέρον των γυναικών! (2006-07-14 00:00:00.0)
Πλατιά στήριξη υπέρ των λαϊκών συμφερόντων (2006-07-08 00:00:00.0)
«Παρών» της ζωντανής νεολαίας (2002-09-17 00:00:00.0)
Εγγύηση για το λαό! (2002-07-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ