Παρασκευή 14 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΛΑΡΙΣΑ
Στους αγωνιστικούς συνδυασμούς το συμφέρον των γυναικών!

Το δικό τους «παρών» έδωσαν οι Λαρισαίες στην εκδήλωση της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΕΑΣ) και της «Δημοτικής Συνεργασίας», (ΔΣ) με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Γυναίκα», δίνοντας την υπόσχεση ότι θα δώσουν αποφασιστικά τη μάχη των ερχόμενων εκλογών για την ενίσχυση των αγωνιστικών συνδυασμών.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Μπ. Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας με τη ΝΕΑΣ και ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με τη ΔΣ, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, όπως της ανεργίας, της υποαπασχόλησης, της εργασιακής ομηρίας, της ανασφάλιστης εργασίας, της έλλειψης ελεύθερου χρόνου και μια σειρά άλλα, που δημιουργεί, οξύνει και πολλαπλασιάζει η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και τόνισαν ότι στα πλαίσια αυτής της πολιτικής, ετοιμάζονται νέα αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος των γυναικών στο όνομα των «ίσων ευκαιριών».

Οι ομιλητές παρουσίασαν τις προτάσεις των αγωνιστικών συνδυασμών για τη στήριξη των γυναικών, τονίζοντας ότι η βασική δέσμευσή τους, είναι η συνεχής και συνεπής διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Και υπογράμμισαν ότι η υπερψήφιση της ΝΕΑΣ και της ΔΣ θα δώσει μεγαλύτερη δύναμη και ώθηση στους αγώνες του γυναικείου κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ