Τρίτη 10 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μήνυμα ελπίδας!

Ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας
Ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης Λάρισας
Αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο μήνυμα για την αποφασιστική ενίσχυση της «Νομαρχιακής Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΝΕΑΣ) Λάρισας, έστειλε η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του αγωνιστικού συνδυασμού, στην οποία μίλησε ο υποψήφιος νομάρχης Μπάμπης Μπακούλας. Στη συγκέντρωση, που έγινε την περασμένη Κυριακή, στην πλατεία Ταχυδρομείου, οι Λαρισαίοι που έδωσαν το «παρών» διαμήνυσαν την αποφασιστικότητά τους να μην αφήσουν ούτε ώρα να πάει χαμένη μέχρι την Κυριακή των εκλογών, ώστε να δοθεί ακόμα πιο δυναμικά η πολιτική μάχη, για να φτάσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια παντού.

«Είμαστε όλοι εδώ και στέλνουμε μήνυμα καταδίκης και αντίστασης στις πολιτικές που υποβαθμίζουν τη ζωή μας, το μέλλον του νομού μας και το δικό μας. Στέλνουμε μήνυμα αγώνα και ελπίδας», τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο Μπάμπης Μπακούλας. Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι η ψήφος και συνολικά το αποτέλεσμα των εκλογών έχουν σοβαρή πολιτική σημασία, καθώς η πορεία του νομού και το μέλλον όλων καθορίζεται από την κεντρική πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αλλά και της ΕΕ.

Και κατέληξε: «Εμείς σ' όλα αυτά λέμε ΟΧΙ. Οπως λένε ΟΧΙ και οι περισσότεροι κάτοικοι του νομού μας. Τους καλούμε στις 15 του Οκτώβρη να στείλουν μήνυμα στις ηγεσίες των κομμάτων και την Ευρωπαϊκή Ενωση, καταψηφίζοντας τους εκφραστές τους στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, που σήμερα, αντί να απολογηθούν για τις ευθύνες και τη στάση τους απέναντι σ' αυτή την κατάσταση, ζητούν την ψήφο των πολιτών. Είναι οι υποψήφιοι νομάρχες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που υλοποίησαν αυτές τις πολιτικές, αλλά και του ΣΥΝ που συμφωνούν (στα πλαίσια της ΚΕΔΚΕ και της ΕΝΑΕ)».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων και μαζικών φορέων του νομού, αντιπροσωπείες του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δ. Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος, του ΔΗΚΚΙ και της Κομμουνιστικής Ανανέωσης, οι Αντ. Σκυλλάκος και Τ. Τσιόγκας, βουλευτές του ΚΚΕ, ο Αγ. Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με τη «Δημοτική Συνεργασία» και άλλοι υποψήφιοι αγωνιστικών συνδυασμών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ