Τρίτη 10 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ - «ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

Μεθαύριο, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Κοραή η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητές τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, υποψήφιο νομάρχη, και την Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχο

Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά
Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά
Να δώσει απάντηση για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα καλεί η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ) και η παράταξη «Πειραιάς - Αναγέννηση» τους εργαζόμενους του Πειραιά. Μια πρώτη απάντηση είναι το μαζικό «παρών», την Πέμπτη στις 12 Οκτώβρη, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Κοραή, στην κεντρική συγκέντρωση των συνδυασμών. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά και η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με την παράταξη «Πειραιάς - Αναγέννηση».

Είναι η στιγμή να απαντήσει ο Πειραιάς της ανεργίας, της μετατροπής των εργοστασίων του σε ερείπια και μουσειακούς χώρους, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που κλείνουν. Να δώσει ηχηρή απάντηση στη φορομπηχτική πολιτική, στους μισθούς και τις συντάξεις πείνας. Να καταδικάσει την περιστολή δικαιωμάτων, τις απαράδεκτες επιστρατεύσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την παράδοση του πρώτου λιμανιού της χώρας στα δόντια των εφοπλιστών και των πολυεθνικών. Να δώσει απάντηση στο ξεπούλημα κάθε ελεύθερου χώρου και της περιουσίας του δήμου σε επιχειρηματικούς ομίλους, στην υπολειτουργία των νοσοκομείων του, στην ομηρία των εργαζομένων, χωρίς μόνιμη και σταθερή δουλιά, στη μετατροπή της Παιδείας, της Υγείας - Πρόνοιας, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού σε εμπόρευμα, σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που του έχουν φορτώσει!


Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά
Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ