Τρίτη 10 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΑΤΡΑ
Σε κάθε σπίτι τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ και της ΔΑΣ «Πάτρα Μπροστά», μίλησαν ο υποψήφιος νομάρχης Στάθης Κεραμιδάς και ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας
Ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας
«Διεκδικούμε την ψήφο κάθε εργάτη, αγρότη, νεολαίου, συνταξιούχου που βιώνει στο πετσί του για δεκαετίες τις αντιλαϊκές και αντεργατικές πολιτικές. Διεκδικούμε κάθε ψήφο για να σπάσει το «καρτέλ» ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Για να δυναμώσει το μέτωπο ενάντια στα συμφέροντα του κεφαλαίου, τις επιταγές της ΕΕ και το θεό της αγοράς».

Αυτό τόνισαν ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος Νομάρχης Αχαΐας με τη ΝΑΣ και ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος με τη ΔΑΣ «Πάτρα Μπροστά», κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης των δύο αγωνιστικών συνδυασμών με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, παρά τη βροχή, στην πλατεία Γεωργίου, χτες το βράδυ.

«Δήμαρχοι - Νομάρχες αγωνιστές, όχι του κεφαλαίου υποστηρικτές» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε την ώρα που ανέβαινε στο βήμα ο Στ. Κεραμιδάς. «Είτε στην πράσινη, είτε στη γαλάζια εκδοχή της η πολιτική αυτή στην ούγια της έχει κοινή σφραγίδα που αναδεικνύει σε κυρίαρχα τα συμφέροντα (οικονομικά και κοινωνικά) μιας μικρής μειοψηφίας. Γι' αυτό οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δε λένε τίποτα για την ταμπακέρα. Για την πολιτική, δηλαδή, των κομμάτων που θα υπηρετήσουν με συνέπεια αύριο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ομιλητής και πρόσθεσε:

«Καλούμε τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα να ψηφίσουν με βάση το δικό τους συμφέρον. Να στείλουν μέσα από την κάλπη μήνυμα που θα στοχεύει ψηλά. Που θα καταδικάζει την αντιλαϊκή και επικίνδυνη για τα δημοκρατικά δικαιώματα πολιτική της κυβέρνησης. Που θα απορρίπτει την «υπεύθυνη» αλλά με κραυγές αντιπολίτευση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Που θα γυρίζει την πλάτη στη συμβιβαστική πολιτική του ΣΥΝ, ο οποίος από το ένα χέρι κρατά τη «σημαία» κατά του δικομματισμού και από το άλλο μοιράζει τα ψηφοδέλτια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και σε μερικές περιπτώσεις με τη ΝΔ».

Ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας
Ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Κ. Πελετίδης ο οποίος απευθυνόμενος στον λαό της πόλης υπογράμμισε πως «εδώ και χρόνια παρά το γεγονός ότι οι δυνάμεις του δικομματισμού ψηφίστηκαν και ξαναψηφίστηκαν, αυτές σε γέλασαν. Εφάρμοσαν την πολιτική τους και εκ του αποτελέσματος κρινόμενοι, βλέπουμε ότι αυτοί που επωφελήθηκαν είναι οι λίγοι, αυτοί που έχασαν είναι οι πολλοί. Οι δήμαρχοι και οι νομάρχες του δικομματισμού απέδειξαν όπως και οι κυβερνήσεις τους, πως όσο φιλικοί είναι με τους ισχυρούς μονοπωλιακούς ομίλους τόσο εχθρικοί είναι με το δικό σου εισόδημα, τις ανάγκες και την προοπτική σου».

Καταλήγοντας, τόνισε, πως «μέχρι τις εκλογές πρέπει να πάμε με το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο παντού. Τα ψηφοδέλτια της νίκης να πάνε σε κάθε σπίτι, σε κάθε τόπο δουλιάς ώστε την Κυριακή των εκλογών το αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο και από καλύτερες θέσεις να αγωνιστούμε για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ