Τρίτη 10 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ΄ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αρ. πρωτ.: 6914

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ (1) KATAXΩPHTH ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ

Η Επιτροπή Επιμόρφωσης Δ΄ Αθήνας ενδιαφέρεται να προσλάβει ένα άτομο για να απασχοληθεί με σύμβαση έργου ως καταχωριστής ή καταχωρίστρια, για το έργο της Επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σε βασικές δεξιότητες των ΤΠΕ. Οι Υπηρεσίες θα παρέχονται στην έδρα της Επιτροπής Επιμόρφωσης. Τα τυπικά προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι καταχωριστές είναι τα ακόλουθα: α) να είναι απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου (Ενιαίου, Γενικού, Πολυκλαδικού, Τεχνικού κ.ά.) ή 2ουΚύκλου TEE ή ΙΕΚ, κατά προτίμηση σχετικής ειδικότητας β) να μπορούν να χρησιμοποιούν τις παρακάτω εφαρμογές γραφείου: επεξεργαστή κειμένου - λογιστικό φύλλο - ΣΔΒΔ (Σύστημα Διαχείρισης Βάσης Δεδομένων) - πρόγραμμα παρουσιάσεων και διαχείριση επικοινωνιών και πληροφορίας (internet και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) γ) να έχουν οργανωτικές - διοικητικές ικανότητες.

Τα β) και γ) θα αξιολογηθούν από την Ε.Ε. μετά από συνέντευξη και εξέταση στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα και θα καταρτισθεί πίνακας των υποψηφίων με την ένδειξη «επιτυχών» ή «μη επιτυχών», αναλόγως.

Επί πλέον προσόντα, όπως σχετικές ή άλλες σπουδές, γνώση ξένων γλωσσών και προηγούμενη εμπειρία, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη κατά την αξιολόγηση των υποψηφίων.

Ο καταχωριστής δεδομένων της Επιτροπής Επιμόρφωσης έχει ως έργο την καταχώρηση και επεξεργασία ηλεκτρονικών δεδομένων για την υποστήριξη του έργου της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Θεοδώρου Παναγιώτα τηλ. 210 9310731 Μαυρίδου Μαρία τηλ. 210 9322310, 210 9318670

Αιτήσεις θα υποβάλλονται στα Γραφεία της Ε.Ε. - Ομήρου 34 Νέα Σμύρνη - από την ημέρα τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε δύο εφημερίδες και για μία εβδομάδα.

Ν. Σμύρνη 6-10-2006

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΔΟΜΝΑ ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ