Τρίτη 10 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Αύριο στη Θεσσαλονίκη

Στις 7.30 το βράδυ θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Θεσσαλονίκη - Τώρα»

Αγάπιος Σαχίνης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Motion Team

Αγάπιος Σαχίνης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο λαός της Θεσσαλονίκης καλείται να συμμετάσχει μαζικά στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Θεσσαλονίκη Τώρα». Αύριο, Τετάρτη 11 Οκτώβρη στις 7.30 το βράδυ, έξω από το εκλογικό κέντρο, στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου καλείται να δώσει ένα πρώτο μήνυμα.

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό «Θεσσαλονίκη - Τώρα», Αγάπιος Σαχίνης, ενώ θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης Γιάννης Ζιώγας.

Εκεί, μπροστά στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης θα δηλώσουν μαζικά πως είναι αποφασιμένοι να κάνουν την αγανάκτηση πράξη αντίστασης. Λαός και νεολαία δε συμβιβάζονται με τη βαρβαρότητα που πνίγει τη ζωή τους και δε δίνουν συγχωροχάρτι σε όσους ευθύνονται για την αντιλαϊκή - αντεργατική επίθεση που δέχονται στο εισόδημα, στο δικαίωμα στη δουλιά και τη σύνταξη, στη μόρφωση, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στο δικαίωμα στην υγεία και την πρόνοια. Για όλα τα καθημερινά του βάσανα - αποτέλεσμα των πολιτικών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - οι εργαζόμενοι μπορούν να απαντήσουν, γνωρίζοντας πως η δύναμη είναι στα χέρια τους.


Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης

Motion Team

Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ