Τρίτη 16 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΗΕΑ
Να ενισχυθούν οι ταξικές δυνάμεις

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στις κάλπες

Στις κάλπες προσέρχονται την Πέμπτη και την Παρασκευή 18 και 19 Μάη τα μέλη της Ενωσης Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) για την ανάδειξη νέου ΔΣ και την εκλογή αντιπροσώπων για το δεύτερο Πανελλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας (ΠΟΕΠΤΥΜ). Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα Γραφεία της Ενωσης (οδός Βουκουρεστίου αριθμ. 36, 3ος όροφος) από τις 08:30 μέχρι τις 20:00.

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία, που στο απερχόμενο ΔΣ κατείχε μία έδρα, καλεί τα μέλη της Ενωσης, σε αυτές τις εκλογές να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Να υπερβούν τις ξεπερασμένες συντεχνιακές πρακτικές, να συμβάλουν και με την ψήφο τους στην αλλαγή των συσχετισμών δύναμης, για ένα σύγχρονο αγωνιστικό ταξικό σωματείο. Να στηρίξουν τις δυνάμεις εκείνες που αντιπαλεύουν αντιλήψεις περί δήθεν «ρεαλιστικότητας» και «εφικτού», αντιλήψεις που περιορίζουν ασφυκτικά, τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, «εντός των τειχών» της μεγαλοεργοδοτικής «προσφοράς», αντιλήψεις που αποτέλεσαν το κύριο χαρακτηριστικό, της έως τώρα πρακτικής των προηγούμενων πλειοψηφιών στα ΔΣ της ΕΠΗΕΑ.

Σε ανακοίνωσή της, η παράταξη τονίζει ότι «οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες της ΕΠΗΕΑ, αλλά και του χώρου του Τύπου γενικότερα, έχουν σοβαρότατες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου. Μοναδική διέξοδος, για να βγουν οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ από την κατάσταση αυτή, είναι η συσπείρωση δυνάμεων στη γραμμή της αντίστασης, της απειθαρχίας, της ανυπακοής, της ενίσχυσης του Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων στα ΜΜΕ, του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ