Τρίτη 30 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»
«Παλεύουμε με το λαό για τα προβλήματά του»

Να γυρίσουν την πλάτη τους στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΝ κάλεσε τους εργαζόμενους και το λαό του Ηρακλείου ο Στέλιος Ορφανός, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με την «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών», κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες. Ο Στέλιος Ορφανός κάλεσε τους Ηρακλειώτες να συστρατευτούν με την «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών» Ηρακλείου, ως τη μεγαλύτερη εγγύηση ότι θα γίνει πιο δυνατός και αποτελεσματικός ο κοινός αγώνας όλων για τη λύση των προβλημάτων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Αναφερόμενος στη στάση της παράταξης, μπροστά στις εκλογές, ο Στέλιος Ορφανός τόνισε πως «ιδιαίτερα αυτή την περίοδο θέλουμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις που θα εκδηλωθούν είτε από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ είτε στην Εκπαίδευση για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της, είτε από άλλους εργαζόμενους».

Ο υποψήφιος δήμαρχος, κάνοντας απολογισμό της δράσης της παράταξης στην προηγούμενη τετραετία, υπενθύμισε ότι κράτησε σταθερή γραμμή υπεράσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων της πόλης, με συνέπεια λόγων και έργων. Γραμμή σύγκρουσης με τα μεγάλα συμφέροντα που υπηρετεί η πολιτική κυβέρνησης και Δημοτικής Αρχής, ενάντια στη φορομπηχτική πολιτική της Δημοτικής Αρχής και την εκτέλεση έργων με χρέωσή τους στους δημότες, με παραχώρηση δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικές εταιρίες, με δανεισμό, κ.ά.

Αντίθετα, είπε, οι άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας, όχι μόνο δεν άσκησαν αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά στα πιο βασικά ζητήματα ουσίας ταυτίζονταν με την πολιτική της Δημοτικής Αρχής και περιορίζονταν σε αποσπασματικές διαφωνίες ή κορόνες σε τριτεύοντα θέματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ