Παρασκευή 16 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Παναγιώτης Αλεξανδρίδης

Στηρίζεται από τη ΝΔ. Ο δήμαρχος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ, εφαρμόζει όλες τις αντιδραστικές και αντιλαϊκές αποφάσεις των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είναι δήμαρχος επί 16 χρόνια.

Συγκεκριμένα:

  • Τα ανταποδοτικά τέλη, τα τελευταία 16 χρόνια, αυξήθηκαν... 200%. Δε διεκδικεί τους παρακρατημένους πόρους, που για το δήμο φτάνουν περίπου τα 35 εκατ. ευρώ.
  • Η τοπική φορολογία σε σχέση με τα έσοδα του προϋπολογισμού ανέρχεται περίπου στο 50% και έχουν συμφωνήσει σε αυτή οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
  • Εχουν επιβληθεί τροφεία από 50 έως 150 ευρώ το μήνα στους 4 παιδικούς σταθμούς που υπάρχουν σε όλο το Δήμο. Τροφεία πληρώνουν οι γονείς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα καταστήματα χωρίς κατάλληλους χώρους και λειτουργούν χωρίς εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
  • Παραχωρεί στον ΟΣΚ, στη ΓΓΑ, στο υπουργείο Υγείας δημοτικούς χώρους αντί να διεκδικεί πόρους για τις απαλλοτριώσεις οικοπέδων. Αντίθετα, έχει δαπανήσει 60.000 ευρώ για αναμόρφωση ενοικιαζόμενου καταστήματος προκειμένου να φτιάξει ΚΕΠ...
  • Με τη συναίνεση της διοίκησης του Δήμου «προχωρά» το Ειδικό Πρόγραμμα Σχολικής Στέγης, που στο όνομα της κατάργησης της διπλοβάρδιας στοιβάζει τους μαθητές σε υπεράριθμα τμήματα και χτίζει παραπήγματα στους αύλιους χώρους των σχολείων προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες.
  • Εχει την ευθύνη μαζί και με τις παρατάξεις των ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ για την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων με εφαρμογή της μερικής απασχόλησης, των Τοπικών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης, των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου.
  • Ιδρυσε δημοτική αστυνομία.
  • Αποφασίστηκε από τη δημοτική αρχή η κατασκευή συνεδριακού κέντρου - πλανηταρίου, σε δημοτική έκταση, μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ