Σάββατο 24 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και σήμερα, του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και των τοπικών παραρτημάτων του σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο του γιορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας κατά των Ναρκωτικών. Με την ενεργό συμμετοχή τοπικών φορέων, το 1ο Αθλητικό και Πολιτιστικό Διήμερο κορυφώνεται σήμερα με το διάπλου Σαγιάδας - Κέρκυρας, όπου θα συμμετάσχουν κολυμβητές μεγάλων αποστάσεων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, άτομα με ειδικές ανάγκες και απεξαρτημένοι. Πολύμορφες εκδηλώσεις διοργανώνουν τα παραρτήματα του ΕΣΥΝ σε όλη την Ελλάδα.

  • Σήμερα, Σάββατο, στις 9 το βράδυ, θα γίνει η συναυλία του Συλλόγου Οικογένειας Θ. Π. «Παρέμβαση», στο θέατρο του Λυκαβηττού.
  • Τη Δευτέρα 26 Ιούνη, στις 11.30 π.μ., η ομάδα της θεραπευτικής κοινότητας «Γέφυρα» διοργανώνει διάπλου από το Αντίρριο στο Ρίο.
  • Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα «Παρέμβαση» διοργανώνει επίσης τη Δευτέρα τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στο χώρο της Εναλλακτικής Κοινότητας «Παρέμβαση» στην περιοχή της Ραφήνας, στις 6.30 μ.μ. Θα συμμετάσχουν οι τοπικές ομάδες των Δήμων Ν. Μάκρης, Μαρκόπουλου και Αρτέμιδος, καθώς και η ομάδα της «Παρέμβασης». Στο ημίχρονό του, θα πραγματοποιηθεί 15λεπτη επίδειξη από την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών 5Χ5.
  • Τη Δευτέρα 26 Ιούνη θα πραγματοποιηθούν πολύμορφες εκδηλώσεις των Μονάδων του ΟΚΑΝΑ σε όλη τη χώρα, καθώς και των κέντρων πρόληψης.
  • Τη Δευτέρα και την Τρίτη (27/6) τα μέλη και οι γονείς του Θεραπευτικού Προγράμματος «ΔΙΑΒΑΣΗ» θα κάνουν παρέμβαση ανάπλασης, καθαριότητας και φροντίδας στο Πεδίον του Αρεως και στις 28 και 29/6 θα παρουσιάσουν, μέσα από χορό, θέατρο και συναυλίες, τη δημιουργική πλευρά της προσπάθειάς τους για απεξάρτηση και ένταξη.
  • Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα διοργανώνει το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Στην Αθήνα τη Δευτέρα, στην Ομόνοια, θα γίνονται όλη μέρα εκδηλώσεις από τα θεραπευτικά προγράμματα «ΔΙΑΒΑΣΗ», «ΣΤΡΟΦΗ», «ΠΛΕΥΣΗ», «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», «MOSAIC», «ΕΞΕΛΙΞΙΣ», «ΑΛΦΑ» και ο Τομέας Πρόληψης. Στον Πειραιά ο «Νόστος» και ο «Εξάντας», στη Θεσσαλονίκη η «ΙΘΑΚΗ», η «ΑΝΑΔΥΣΗ», η Μονάδα Συμβουλευτικής Κρατουμένων και το Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξης Αποφυλακισμένων, στην Πάτρα το «ΟΞΥΓΟΝΟ», στο Βόλο ο «ΠΙΛΟΤΟΣ» και η «ΕΞΟΔΟΣ» και στην Καβάλα η «ΚΙΒΩΤΟΣ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ