Τετάρτη 5 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ξανά στα... κίτρινα

Ο Λευτέρης Κακιούσης θα είναι ο νέος προπονητής του Αμαρουσίου για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα των βορείων προαστίων την Τρίτη, ενώ σειρά παίρνει ο Κώστας Χαραλαμπίδης που βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή διετούς συμβολαίου.

  • Τα τυπικά απομένουν πλέον για να γίνει η ανακοίνωση της απόκτησης του Δήμου Ντικούδη από τον Παναθηναϊκό, κάτι που αναμένεται να συμβεί ίσως και σήμερα. Οι «πράσινοι» πάντως έκλεισαν και ένα ακόμη θέμα μετά και τη σύμφωνη γνώμη του Γιάνα Λάκοβιτς να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.
  • Με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της θα πορευτεί και στο Ευρωμπάσκετ του 2007 η Εθνική Ελλάδας, καθώς μετά από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του «δράκου» και του Γιώργου Βασιλακόπουλου, συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία και με συμβόλαιο πλέον (ενός έτους). Στην ανακοίνωση της ΕΟΚ τονίζεται, επίσης, ότι υπάρχει η δυνατότητα για συνεργασία, εφόσον ο ομοσπονδιακός προπονητής αναλάβει τα ηνία ομάδας στο εξωτερικό.
  • Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντονι Πάρκερ της Μακάμπι έβαλε με δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της ομάδας Πίνι Γκέρσον. Ο Ισραηλινός προπονητής διευκρίνισε ότι θέμα δεν υφίσταται. «Ο Αντονι Πάρκερ είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα ήθελα πολύ να συνεχίζω να συνεργάζομαι μαζί του. Ωστόσο ανήκει στη Μακάμπι κι εκεί θα παίξει του χρόνου. Δε σκέφτηκα ούτε εγώ, ούτε ο Ολυμπιακός να προσπαθήσουμε να δελεάσουμε παίκτη από άλλη ομάδα», τόνισε ο Γκέρσον.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ