Τρίτη 11 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Να στείλουμε ηχηρό μήνυμα

Η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη
Η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη
Το μήνυμα που έστειλε η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη, στη διάρκεια της ομιλίας της προς τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του Πειραιά, είναι ότι «ψηφίζουμε για όλα και για όλους». Για την αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έχει καταδικάσει τους εργαζόμενους του Πειραιά και όλης της χώρας, στην ανεργία, την ακρίβεια, στην κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων, που εμπορευματοποιεί την Υγεία, την Παιδεία, ξεπουλάει κάθε ελεύθερο χώρο, υποβαθμίζει ραγδαία και παραδίδει στους ιδιώτες τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Εκανε σαφές ότι, σε αντίθεση με τους δήθεν «ανεξάρτητους» υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, «εμείς είμαστε υπερήφανοι να πούμε από ποια κόμματα στηριζόμαστε και αυτό ακριβώς είναι ένα κριτήριο ψήφου. Οι δυνάμεις αυτές είναι ακριβώς που κάνουν το ψηφοδέλτιό μας τη δύναμη που μπορεί να αντισταθεί, να αγωνιστεί, να συμβάλει στη συσπείρωση του λαού, στο μέτωπο της αντεπίθεσης. Εμείς δίνουμε τη μάχη ενιαία σε δήμους και νομαρχίες, γιατί ενιαία είναι η συνεχώς κλιμακούμενη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι της χώρας».

Η Ελπ. Παντελάκη κάλεσε τους εργαζόμενους στεριάς και θάλασσας, τους επαγγελματοβιοτέχνες και αυτοαπασχολούμενους, να μη χάσουν την ευκαιρία που τους δίνουν οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές για να στείλουν ηχηρό μήνυμα καταδίκης σε αυτήν την πολιτική και τα κόμματα που την υπηρετούν. Αναφέρθηκε αναλυτικά στα «έργα και τις ημέρες» σε βάρος των εργαζομένων του Πειραιά, του σημερινού δημάρχου του Πειραιά και υποψηφίου Χρ. Αγραπίδη (της ΝΔ), του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Π. Φασούλα (δοκιμασμένος στην πόλη και ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), αλλά και του υποψηφίου του ΣΥΝ Θ. Δρίτσα. Ξεκαθάρισε ότι η ψήφος στους υποψηφίους του δικομματισμού θα είναι επιβράβευση αυτής της βάρβαρης πολιτικής, ενώ η ψήφος στον υποψήφιο του ΣΥΝ «είναι ψήφος ανοχής και στήριξης αυτής της πολιτικής».

Ο Κώστας Τζατζάνης, στο χαιρετισμό του επισήμανε ότι η ΝΑΣ και τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια δίνουν από κοινού τη μάχη γιατί τα προβλήματα δεν είναι αποσπασματικά και μεμονωμένα. Ενιαία είναι η επίθεση του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων, σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, ενιαία πρέπει να είναι η απάντηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ