Τρίτη 11 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Καμιά ανοχή στον καιροσκοπισμό του ΣΥΝ

Σχόλιο του υποψήφιου υπερνομάρχη της ΝΑΣ, με αφορμή τις αλλεπάλληλες επιθέσεις ενάντια στους αγωνιστικούς συνδυασμούς που στηρίζουν από κοινού το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών

Ο υποψήφιος υπερνομάρχης της ΝΑΣ Γιώργος Μαυρίκος
Ο υποψήφιος υπερνομάρχης της ΝΑΣ Γιώργος Μαυρίκος
Να μην εξαπατηθούν απ' τον καιροσκοπισμό του ΣΥΝ, αλλά να συστρατευθούν μαζί με τις δυνάμεις που αγωνίζονται για τη ριζοσπαστική συσπείρωση και τη λαϊκή αντεπίθεση, κάλεσε τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα ο Γιώργος Μαυρίκος, με χτεσινή δήλωσή του. Αφορμή για τη δήλωση του υποψηφίου υπερνομάρχη με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» ήταν οι συνεχείς επιθέσεις του ΣΥΝ στους αγωνιστικούς συνδυασμούς που στηρίζουν από κοινού το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και άλλοι ριζοσπάστες αγωνιστές. Ολόκληρη η δήλωση του Γ. Μαυρίκου έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες μέρες είναι αλλεπάλληλες οι επιθέσεις του ΣΥΝ και των υποψηφίων του ενάντια στη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" και τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια στους δήμους που εκφράζουν τη ριζοσπαστική συμμαχία του ΚΚΕ, του ΔΗΚΚΙ, της Κομμουνιστικής Ανανέωσης, της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών και άλλων αγωνιστών.

Κάθε φορά που ο ΣΥΝ θέλει να ανοίξει την πόρτα στη συνεργασία με τη σοσιαλδημοκρατία, δηλαδή με το ΠΑΣΟΚ μέσα στο λαϊκό κίνημα, καταφεύγει σε επιθέσεις σε βάρος των ριζοσπαστικών δυνάμεων. Καλεί μάλιστα τον αριστερό κόσμο να στηρίξει την πολιτική της συναίνεσης που προωθεί και με τους συνδυασμούς του. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα και ο κόσμος που αισθάνεται αριστερός δεν πρέπει να εξαπατηθούν από τον καιροσκοπισμό του ΣΥΝ. Ο ΣΥΝ ήδη συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ σε τουλάχιστον 9 δήμους της Β΄ Αθήνας (Αγιος Δημήτριος, Βριλήσσια, Ζωγράφου, Ιλιον, Λυκόβρυση, Νέα Πεντέλη, Νέα Χαλκηδόνα, Πετρούπολη και Χολαργός). Ο υποψήφιος υπερνομάρχης του ΣΥΝ κ. Πανούσης έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι βλέπει την υποψηφιότητά του ως "πρόκληση και στοίχημα" για να προχωρήσει ένας "διάλογος αρχών" και η πολιτική συνεργασία του ΣΥΝ με το ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε τον αριστερό κόσμο που ακολουθεί τον ΣΥΝ, ανεξάρτητα από επιμέρους επιφυλάξεις που μπορεί να έχει, να συστρατευθεί μαζί μας για να δυναμώσει η ριζοσπαστική συσπείρωση και η λαϊκή αντεπίθεση, και τώρα και μετά τις εκλογές. Από τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές πρέπει να μειωθούν οι δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην ΤΑ. Δεν πρέπει η λαϊκή δυσαρέσκεια να μετατοπίζεται προς το ΠΑΣΟΚ, είτε με άμεσες εκλογικές συνεργασίες, είτε μέσα από τις εκλογικές επιδιώξεις του συνδυασμού του κ. Πανούση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παίζουν θέατρο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (2006-10-13 00:00:00.0)
Γιάννης Πανούσης (2006-10-08 00:00:00.0)
Η ψήφος στη ΝΑΣ δίνει δύναμη στο λαϊκό κίνημα (2006-09-17 00:00:00.0)
Γιάννης Πανούσης (2006-09-03 00:00:00.0)
«Ανοιχτό παράθυρο» στο ΠΑΣΟΚ (2006-04-18 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2006-03-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ