Τρίτη 18 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Σήμερα, Τρίτη 18 Ιούλη

- Ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στη βιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ (Αθηνών - Λαμίας), στις 11.15 π.μ.

- Η Ελπίδα Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, και ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσουν στην ΕΘΕΛ - αμαξοστάσιο Πειραιά, στις 9.30 π.μ., και στις 11.30 π.μ., στο εργοστάσιο ζυμαρικών ΚΟΡΩΝΑ.

- Η «Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας» και η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», στις 8 μ.μ., διοργανώνουν συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας, με θέμα: «Τα ζητήματα του πολιτισμού μπροστά στις Τοπικές Εκλογές». Θα μιλήσουν ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας και η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά, και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη, θα περιοδεύσουν στις 9 το πρωί σε εργασιακούς χώρους στο Ρέντη.

- Ο Κώστας Τζατζάνης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στα Καμίνια, στις 7 το βράδυ.

- Ο Γεράσιμος Θεοδωράτος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στην «ΑΣΠΡΟΦΩΣ» (Γραφεία, Καλλιθέα), στις 10.30 το πρωί.

- Ο Γιάννης Κομνηνός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», θα περιοδεύσει στη συνοικία Προμπονά - Πατήσια, στις 7 μ.μ.

- Περιοδεία της Τατιάνας Ευαγγελοπούλου, υποψήφιας νομαρχιακής συμβούλου της ΝΑΣ στο νοσοκομείο «ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ», στις 9 π.μ.

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ Λέσβου θα επισκεφτεί τα χωριά Αργενο, Λεπέτυμνο και Σκαμνιά.

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ Εύβοιας, με επικεφαλής την Σοφία Ντούρου, υποψήφια νομάρχη, θα περιοδεύσει στις 8.30 μ.μ. στο Πήλι της Βορειοκεντρικής Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ