Τρίτη 18 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος με αντιλαϊκές περγαμηνές

Μια φλύαρη διακήρυξη, όπου το μόνο που προτείνεται είναι πως η «Υπερνομαρχία Δράσης» θα είναι... καλύτερος διαχειριστής από τη σημερινή διοίκηση της υπερνομαρχίας Αθήνας - Πειραιά, παρουσίασε, χτες το βράδυ, ο Αργύρης Ντινόπουλος, υποψήφιος υπερνομάρχης της ΝΔ. Οι γενικόλογες εκφράσεις περί «πρωτοπορίας στη μάχη για την καθημερινότητα», το ψευτοδιεκδικητικό προφίλ και τα... αυτοδιοικητικά κριτήρια κυριάρχησαν στην εκδήλωση για το σήμα και το όνομα του συνδυασμού.

Ο Α. Ντινόπουλος μίλησε για υποψηφιότητα με «καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια», για θέματα «ποιότητας ζωής» και για την ...«επανάσταση της καθημερινότητας». Εάν κρίνουμε απ' τη θητεία του στο Δήμο Βριλησσίων, όταν μιλάει για «περισσότερο πράσινο και ελεύθερους χώρους», εννοεί χώρους που θα παραχωρηθούν για αξιοποίηση στο κεφάλαιο. Αυτό άλλωστε έκανε και με 10 στρέμματα οικόπεδο στα Βριλήσσια που «παραχώρησε» σε ιδιώτη προκειμένου να κάνει, με αυτοχρηματοδότηση, αθλητικές εγκαταστάσεις. Οταν μιλάει στη διακήρυξή του για «περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης», προφανώς εννοεί τις ελαστικές σχέσεις εργασίας που εφάρμοσε στα Βριλήσσια. Οταν μιλάει για «διεκδικήσεις», σίγουρα δε μιλάει για διεκδίκηση των παρακρατημένων χρημάτων απ' το κράτος, αφού στη θητεία «φέσωσε» τους Βριλησσιώτες με δάνεια ύψους 6,7 εκατ. ευρώ και ετήσια δόση 850.000 ευρώ.

Τέτοια «δράση» πρότεινε ο Α. Ντινόπουλος και οι συνυποψήφιοί του, Φωτεινή Πιπιλή στη νομαρχία της Αθήνας και ο Σπύρος Σπυρίδων στον Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ