Σάββατο 29 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών
  • Η ΠΕΑΕΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας πραγματοποιεί εκδήλωση - συνεστίαση, αφιερωμένη στα 60χρονα του ΔΣΕ, σήμερα, Σάββατο 29 Ιούλη και ώρα 9 μ.μ., στο κέντρο «ΜΑΝΤΡΙ» Φανερωμένης Μοναστηρίου Δωρίδας. Εκτός από το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα λειτουργήσει και έκθεση βιβλίου.
  • Η ετήσια τιμητική εκδήλωση που διοργανώνουν τα παραρτήματα Χαλκίδας, Λίμνης και Ιστιαίας της ΠΕΑΕΑ στη μνήμη των τριών ηρωικά πεσόντων παιδιών για τη λευτεριά της πατρίδας από τους Γερμανοφασίστες κατακτητές, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή, 30 Ιούλη στις 11.00 το πρωί στο χώρο του μνημείου στην Κήρινθο (Σκυλόγιαννη) Εύβοιας.
  • Το Παράρτημα Λακωνίας της ΠΕΑΕΑ και η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση - συνεστίαση το Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 8.30 το απόγευμα, στο Κέντρο Πολυτάκου στη Σκάλα Λακωνίας, για να τιμήσουν τα 60 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.
  • Εκδήλωση τιμής και μνήμης διοργανώνει την Κυριακή, 6 Αυγούστου στις 11.30 το πρωί στις Καρούτες το παράρτημα Φωκίδας της ΠΕΑΕΑ. Εκείνη τη μέρα θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 10.00 το πρωί από την παλιά πυροσβεστική.
  • Εκδήλωση τιμής στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ (1941 - '49) πραγματοποιούν την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 11.30 το πρωί στα Ανω Σουδενά το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Καλαβρύτων Αχαΐας, η ΚΟ Καλαβρύτων του ΚΚΕ και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανω Λουσών «Τα Σουδενά». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Αντίστασης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ