Σάββατο 29 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Απλήρωτοι από το Μάρτη

Απλήρωτοι παραμένουν από τον περασμένο Μάρτη 25 περίπου εργαζόμενοι - δουλεύουν με συμβάσεις ορισμένων μηνών που ανανεώνονται - στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Ανάπτυξης Λιβαδειάς, με ευθύνη της δημοτικής αρχής Λιβαδειάς (ΝΔ).

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ορισμένους εργαζόμενους η δημοτική αρχή οφείλει δεδουλευμένα και από την περσινή χρονιά. Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί εργαζόμενοι να τα διεκδίκησαν και μέσω της δικαστικής οδού (δικαιώθηκαν) ώστε να εξασφαλίσουν το αυτονόητο, ενώ το πρόβλημα των εργασιακών σχέσεων παραμένει και στις υπόλοιπες δημοτικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στο δήμο.

Την απαράδεκτη και αντεργατική πολιτική της δημοτικής αρχής καταγγέλλει ο Νώντας Κοτσικώνας, υποψήφιος δήμαρχος Λιβαδειάς με τη δημοτική κίνηση «Λιβαδειά - Δράση και Προοπτική». Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα ανάλογα συμπεράσματα από αυτή την πολιτική πρακτική και να καταδικάσουν με την ψήφο τους όλους αυτούς που «παράγουν» πολιτική, παίζοντας με την αξιοπρέπεια και την επιβίωσή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ