Τετάρτη 30 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
«Βεβαίως» υπέρ του περιορισμού

Απλά ...ομολόγησε. «Βεβαίως» και είναι κατά του περιορισμού των διαδηλώσεων ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, αφού, όπως είπε, «υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπιστεί». Το γνωρίζαμε και ...απλά, χτες σε πρωινή εκπομπή στο ΜΕΓΚΑ, το είπε χωρίς μισόλογα.

Σε ερώτηση για το εάν, αφ' ενός, λέει «όχι» σε νόμο και αφ' ετέρου, «ναι», στον περιορισμό των πορειών στο κέντρο της Αθήνας, απάντησε: «Βεβαίως, με συμφωνία και συναίνεση των φορέων της πόλης». Οταν λέει φορείς ο κ. Σκανδαλίδης, προφανώς, εννοεί τον ΕΒΕΑ, στον οποίο έδωσε, πρόσφατα, διαπιστευτήρια δηλώνοντας πως πρέπει να «βρεθεί» λύση «για τις μικρές συγκεντρώσεις και πορείες». Προσθέτοντας πως «30 άτομα δεν μπορούν να κλείνουν την πόλη».

Σαφής ο κ. Σκανδαλίδης και στην ερώτηση για το εάν υπάρχει πρόβλημα με τις διαδηλώσεις: «Ναι, υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να αντιμετωπιστεί». Στο μόνο στο οποίο ...διαφωνεί με την κυβέρνηση είναι με ποιον τρόπο θα περιοριστούν οι διαδηλώσεις: «Ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπιστεί καλύτερα είναι αυτός που σας λέω (σ.σ. εξηγεί παρακάτω). Αρα, γιατί η κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία τώρα να κάνει συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών; Να πάρει την πρωτοβουλία ο δήμαρχος». Εχει, δηλαδή, «ένσταση» επί της διαδικασίας...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ