Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΕΔΥΕ - ΠΑΜΕ - ΝΑΣ
Την Τρίτη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Αμυνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Αμυνας, την Τρίτη, 5 Σεπτέμβρη, στις 7.30 το απόγευμα, διοργανώνουν η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα» ενάντια στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχουν στην πολυεθνική δύναμη κατοχής στο Λίβανο και καλούν κάθε πολίτη καλής θέλησης να πάρει μέρος.

Την Τρίτη επίσης συγκέντρωση διοργανώνουν στην Πάτρα, το ΠΑΜΕ, η Επιτροπή Ειρήνης, η ΝΑΣ, η ΔΑΣ «Πάτρα μπροστά» στις 8 μ.μ. στην Πλατεία Τριών Συμμάχων.

Στη Θεσσαλία

Δίνοντας υπόσχεση ακατάπαυστης αντιιμπεριαλιστικής πάλης τίμησαν οι Θεσσαλοί, όπως αρμόζει, τη μέρα πάλης των συνδικάτων κατά του πολέμου. Συμμετέχοντας στις αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν το ΠΑΜΕ, Αγωνιστικοί Συνδυασμοί, Επιτροπές Ειρήνης και άλλοι φορείς, έστειλαν, ταυτόχρονα, μήνυμα αποφασιστικής καταδίκης της απόφασης της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχουν στην πολυεθνική δύναμη κατοχής στο Λίβανο.

Υστερα από το Βόλο τη σκυτάλη των αντιιμπεριαλιστικών συγκεντρώσεων πήραν χτες η Λάρισα, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα. Η συγκέντρωση στη Λάρισα έγινε στην κεντρική πλατεία, ύστερα από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, της Επιτροπής Ειρήνης, και διαδήλωσαν στους δρόμους της πόλης.

Μαχητική ήταν η πορεία που έγινε και στα Τρίκαλα, αφού προηγουμένως πραγματοποιήθηκε η αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, στην οποία μίλησε ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Στην Καρδίτσα, η συγκέντρωση έγινε στην Πλατεία Δικαστηρίων με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, της Επιτροπής Ειρήνης, της ΝΑΣ και της ΟΓΕ και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Σωτήρης Στουρνάρας πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης και μίλησε ο Γιώργος Αγγέλου, μέλος της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ