Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Νέοι υποψήφιοι στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο

Επτά ακόμα υποψήφιοι προστέθηκαν στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «Πειραιάς - Αναγέννηση». Οι νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν χτες με σχετικό δελτίο Τύπου από την επικεφαλής της κίνησης, υποψήφια δήμαρχο Πειραιά, Ελπίδα Παντελάκη, και έρχονται να συμπληρώσουν τη λίστα των 42 ονομάτων που έχει δημοσιοποιηθεί από τις 10 του Ιούλη.

Και οι 47 πλέον υποψήφιοι που αποτελούν τον κορμό του ψηφοδελτίου είναι άνθρωποι του μόχθου, της επιστήμης, του πολιτισμού, νεολαίοι, γυναίκες, άνθρωποι δοκιμασμένοι στο μετερίζι των αγώνων των εργαζομένων, του λαϊκού κινήματος. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου και οι δυνάμεις που το στηρίζουν, το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών και άλλοι ριζοσπάστες, αποτελούν την εγγύηση ότι πρόκειται για ψηφοδέλτιο - πόλο αντίστασης, αντεπίθεσης και διεκδίκησης των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων.

Τα νέα ονόματα υποψηφίων είναι: ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ηθοποιός. ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ, εκτελωνιστής. ΠΟΥΠΑΚΗ ΑΛΛΑ, παιδίατρος. ΣΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, εκπαιδευτικός. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, φοιτητής, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου του Πανεπιστημίου Πειραιά. ΤΗΛΙΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, μηχανικός αυτοκινήτων. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ