Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Γεννηματά - Ντινόπουλος ετοιμάζουν νέους φόρους για το λαό

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη στον «9,84» του υποψήφιου για την Υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας»

Ο Γιώργος Μαυρίκος
Ο Γιώργος Μαυρίκος
Μόνο νέους φόρους και βάρη μπορεί να περιμένει ο λαός από τους συνδυασμούς του δικομματισμού, υπογράμμισε σε χτεσινή συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «9,84», ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης με τη «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ). Κάλεσε «όλους εκείνους που είναι δυσαρεστημένοι από την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτούς που ακόμα είναι εγκλωβισμένοι στις λογικές των ηγεσιών αυτών των κομμάτων να κάνουν τώρα το βήμα και να εγκαταλείψουν αυτά τα κόμματα και τους υποψήφιους που αυτά στηρίζουν στο επίπεδο της Υπερνομαρχίας και σε όλους τους Δήμους και τους Νομούς της χώρας». Και προσέθεσε ότι «το μόνο που μπορούν να περιμένουν οι ψηφοφόροι από αυτούς τους συνδυασμούς είναι καινούριοι φόροι και νέα βάρη».

Αναφερόμενος στην Φ. Γεννηματά και τον Α. Ντινόπουλο σημείωσε σχετικά: «Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν δύο μέρες η κ. Γεννηματά παρουσιάζοντας το πρόγραμμά της είπε ότι θα ιδρύσει το λεγόμενο "πράσινο ταμείο", πράγμα που σημαίνει νέους φόρους για τα λαϊκά στρώματα. Ο κ. Ντινόπουλος, υποψήφιος της ΝΔ, χτες εξάγγειλε και αυτός ταμείο με "κοινωνικό πόρο", που και αυτός κινείται στην ίδια κατεύθυνση. Και οι δύο μαζί προβάλλουν και προωθούν την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε επίπεδο νομών και δήμων».

Τέλος, με βάση όλα αυτά κάλεσε «όλον τον κόσμο να κάνει το βήμα τώρα, να ψηφίσει το ψηφοδέλτιο της συμμαχίας της αντεπίθεσης, που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών. Πιστεύουμε ότι ιδιαίτερα οι αριστεροί ψηφοφόροι, όπως και όλος ο λαός έχουν κάθε συμφέρον να επιλέξουν τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία". Το ψηφοδέλτιο της ανυπακοής και της λαϊκής αντεπίθεσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ