Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Τραμπουκισμοί κατά στελέχους της ΚΝΕ

Σε προπηλακισμό του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη ΔΑΣ στο Δήμο Ιωαννιτών, μέλους του ΝΓ της ΚΝΕ και φοιτητή στο τμήμα Ιστορικό - Αρχαιολογικό, Δημήτρη Καλύβα, προέβησαν στελέχη της ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων χτες το μεσημέρι, προκειμένου να φιμώσουν τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης.

Σε ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Συμβούλιο Σπουδάζουσας Ιωαννίνων της ΚΝΕ καταγγέλλει την άνανδρη και απροκάλυπτη επίθεση στελεχών της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ανάμεσα στα άλλα: «Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι ο ρόλος της ΠΑΣΠ είναι να εξομαλύνει την αγανάκτηση των φοιτητών ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική που με συνέπεια εφαρμόζουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ... Φαίνεται ακόμη ότι η ΠΑΣΠ ανησυχεί ιδιαίτερα από την ανάπτυξη των αγώνων, ενάντια στο νόμο πλαίσιο και τρομοκρατημένη επιτίθεται σε πρωτοπόρους αγωνιστές».

Την τραμπούκικη επίθεση καταδικάζει και η ΔΑΣ που επισημαίνει: «Η στάση τους φανερώνει φόβο μπροστά στον απεγκλωβισμό της νέας γενιάς από το δικομματισμό, τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις κάλπικες ελπίδες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ