Πέμπτη 16 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέο κρούσμα «μεσιτείας»

Η μεσιτεία στην ακτή Μιαούλη «καλά κρατεί»! Προχτές συνελήφθη «εν ώρα υπηρεσίας» ακόμα ένας «μεσίτης», ο Μανώλης Καρατζόπουλος, 52 χρόνων, ο οποίος ζητούσε λεφτά, προκειμένου να ναυτολογήσει έναν άνεργο ναυτεργάτη!

Συγκεκριμένα, ο Μ. Καρατζόπουλος απαιτούσε από άνεργο ναυτικό το ποσό των 200.000 δραχμών για να του βρει εργασία. Μετά από καταγγελία του ανέργου η Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά προσημείωσε χαρτονομίσματα των 10.000 δραχμών προκειμένου να παραδοθούν από τον ναυτικό, μέρος αυτών, στον Μανώλη Καρατζόπουλο και τα υπόλοιπα σε τρίτο μεσάζοντα σε προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της Ναυτιλιακής εταιρείας «IKARIAN MOON SHIPPING CO».

Κατά την προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας συνελήφθη από άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ο Μ. Καρατζόπουλος έχοντας στην κατοχή του 5 προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ενώ αναζητήθηκε και συνελήφθη αργότερα και ο πλοιοκτήτης και αρχιμηχανικός της «Ν.Ε. ΙΚΑΡΙΑΝ» Μανώλης Τριαντάφυλλος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πειραιά κατά την αυτόφωρη διαδικασία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ