Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμική συγκέντρωση στα Γιάννενα

Δυναμικό μήνυμα αγώνα, αντίστασης και αντεπίθεσης στις πολιτικές που βασανίζουν τα λαϊκά στρώματα έστειλαν χτες το βράδυ από τα Γιάννενα πλήθος κατοίκων της πόλης που συμμετείχαν στη μεγάλη συγκέντρωση που οργάνωσε το ΚΚΕ, όπου μίλησε η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

Κάθε εργαζόμενος πρέπει να σκεφτεί και την επόμενη μέρα, τόνισε η Αλ. Παπαρήγα για να υπογραμμίσει: «Με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να στηρίξει μαζικά ο λαός τους συνδυασμούς στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές που στηρίζει το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση, η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, για να γεννηθεί και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το μπλοκ που θα στηρίζει τους αγώνες και θα αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική. Τους κάλεσε να μην επιτρέψουν στα δύο κόμματα να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους την επόμενη μέρα ως στήριγμα της αντιλαϊκής τους πολιτικής».

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο υποψ. Δήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών, Τάκης Τσίγκας, σημειώνοντας ότι οι υποψήφιοι του δικομματισμού τα δίνουν όλα με στόχο την υφαρπαγή της ψήφου, αποκρύβοντας ταυτόχρονα την πραγματικότητα και τις αιτίες που γεννούν τα προβλήματα που δεν είναι παρά οι αντιλαϊκές πολιτικές που υλοποιούν και σε επίπεδο ΤΑ. Κάλεσε τους συγκεντρωμένους να κινητοποιηθούν ως την τελευταία ώρα για να φτάσουν η αλήθεια και το ψηφοδέλτιο των αγωνιστικών συνδυασμών παντού, σε κάθε λαϊκό σπίτι, σε κάθε εργαζόμενο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ