Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΑΕΔ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Να μπούμε κι εμείς στον αγώνα!

«Να μπούμε κι εμείς στον αγώνα» καλεί η Επιτροπή Αγώνα Εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ του ΠΑΜΕ μπροστά στην ενδυνάμωση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στην Παιδεία.

«Το ΠΑΜΕ πιστεύει ότι πρέπει να αναπτυχθεί ένας μαζικός αγώνας όλων των εκπαιδευτικών αλλά και των άλλων εργαζομένων, με βασικό κοινό αίτημα: ένας λαός, μια παιδεία, κοινή για όλους, υψηλού επιπέδου, μόνο δημόσια και πλήρως δωρεάν, με εκπαιδευτικούς καλά μορφωμένους και αμειβόμενους, τονίζει η επιτροπή των εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ και συνεχίζει:

«Σε έναν τέτοιο αγώνα έχουν θέση όλα τα ιδιαίτερα αιτήματα κάθε τμήματος του εκπαιδευτικού κόσμου. Μόνο σε έναν τέτοιο αγώνα θα είναι δυνατή η ικανοποίησή τους αλλά και η δημιουργία των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την ανατροπή της συνολικής αντιλαϊκής πολιτικής».

Ετσι καλεί «να συνεδριάσουν τώρα όλες οι ομοσπονδίες μόνιμων και ωρομίσθιων καθώς και οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι, να συγκροτήσουμε απεργιακές επιτροπές κατά σύλλογο και σχολείο! να κατέβουμε σε απεργία, να πάρουμε μέρος στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια, να απευθυνθούμε στους μαθητές μας»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ