Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ας το ξέρουν

Δεν είναι δυνατό μια μικρή συγκέντρωση να κλείνει το κέντρο της Αθήνας, επανέλαβε χτες ο πρόεδρος των εμποροβιομηχάνων της Αθήνας Μίχαλος, εκφράζοντας την αντίθεσή του στα συλλαλητήρια των εκπαιδευτικών, που «δεν είναι πάνω από 200 - 300 άτομα», όπως είπε προκλητικά!!

Αλλά απ' ό,τι φαίνεται, ο εκπρόσωπος του μεγάλου κεφαλαίου είναι μέσα στην αισιοδοξία. «Δυστυχώς - συμπλήρωσε - θα πρέπει να περιμένουμε μετά τις εκλογές» για να «αντιμετωπιστεί» το πρόβλημα των διαδηλώσεων, μια και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης μετέθεσε για τότε τη συζήτηση για την απαγόρευσή τους.

Οι εμποροβιομήχανοι και όσοι ταυτίζονται με τα συμφέροντά των μεγαλοεπιχειρηματιών, μπορούν να είναι ήσυχοι ότι η κυβέρνηση δε θα ξεχάσει τις δεσμεύσεις της. Καλό είναι όμως να μην τους διαφεύγει ότι - εκτός από το γεγονός ότι αυτοί που διαδηλώνουν τούτες τις μέρες δεν είναι 200 και 300 αλλά πολλές χιλιάδες - ο λαός που θα βρεθεί απέναντί τους να αντισταθεί και να ανατρέψει τις αντιδραστικές μεθοδεύσεις της άρχουσας τάξης και των κάθε απόχρωσης εκφραστών της, θα είναι πολύ δύσκολο να μετρηθεί...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ