Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Να δοθεί ισχυρό πλήγμα στο δικομματισμό

Συνεδρίασε χτες η Διοικούσα Επιτροπή του ΔΗΚΚΙ, ενόψει των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών. Σε σχετική ανακοίνωσή της σημειώνει πως, ανάμεσα στα άλλα, εκτίμησε τα εξής:

«Τα ψηφοδέλτια της Πολιτικής Συνεργασίας, στα οποία συμμετέχει το ΔΗΚΚΙ μαζί με το ΚΚΕ, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, την Κομμουνιστική Ανανέωση, συνεπείς Οικολόγους και ανένταχτους αγωνιστές, μπορούν να αποτελέσουν το σημείο συνάντησης και συσπείρωσης ευρύτερων προοδευτικών και ριζοσπαστικών δυνάμεων, ώστε να δοθεί ένα ισχυρό πλήγμα στο νεοφιλελεύθερο νεοταξικό δικομματισμό και να ενισχυθεί η προοπτική της συγκρότησης του προοδευτικού τρίτου πόλου στην πολιτική ζωή.

Εκατοντάδες στελέχη και μέλη του ΔΗΚΚΙ και ακόμα περισσότεροι φίλοι του συμμετέχουν ενεργά στα ψηφοδέλτια της Πολιτικής Συνεργασίας σ' όλη την Ελλάδα.

Σε πολλές δε νομαρχίες και δήμους της χώρας, στελέχη του είναι επικεφαλής των συνδυασμών, όπως στη νομαρχία της Αθήνας (Η. Νικολόπουλος), της Αχαΐας (Σ. Κεραμιδάς), της Λάρισας (Μ. Μπακούλας), της Ανατολικής Αττικής (Γ. Πάντζας), της Αιτωλοακαρνανίας (Γ. Σολτάτος), της Αρτας (Ε. Χαρακλιάς), της Ξάνθης (Κ. Μολλάς), της Θεσπρωτίας (Κ. Τζουμανίκας), στην υπερνομαρχία Εβρου - Ροδόπης (Γ. Μποτρότσος), αλλά και σε πολλούς μεγάλους δήμους, Νέας Σμύρνης (Γ. Καρούμπας), Μοσχάτου (Θ. Πέππας), Κηφισιάς (Π. Κυνταρίνης), Ερμούπολης Σύρου (Α. Αλμπανόπουλος), καθώς και σε δεκάδες μικρότερους δήμους όπως: Σερβίων Κοζάνης (Θ. Χατζημητράκος), Τυρνάβου Λάρισας (Χ. Κιτσίδης), Πωγωνίου Ιωαννίνων (Σ. Σιδέρης), Βυτίνας Αρκαδίας (Κ Κουντάνης) κ.ά.

Οσον αφορά την προβοκατόρικη ενέργεια του αυτοαποκαλούμενου ως δήθεν εκκαθαριστή του ΔΗΚΚΙ Α. Σούκη (ο οποίος είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ) και των δύο βοηθών του, η Διοικούσα Επιτροπή του ΔΗΚΚΙ προχώρησε ήδη από τις 11/10/06 και σε ένδικα μέσα εναντίον τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ