Τρίτη 22 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μπάγεβιτς: "Καλύτεροι φέτος"

Η ένταξη του Πίτερ Οφορίκουε στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε τυπικά χτες. Ο 17χρονος Γκανέζος, αφού διευθετήθηκε το πρόβλημα με τη βίζα του, ταξίδεψε στη Γερμανία όπου συνάντησε τα μέλη της νέας του ομάδας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους πρωταθλητές είναι πενταετές και θα του αποφέρει περίπου 140 εκατ. δρχ.

Ο Μπάγεβιτς, που περιμένει πώς και πώς να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο παίχτης, επισήμανε ότι "πρέπει να δουλέψει σκληρά για να φτάσει τους άλλους σε φυσική κατάσταση. Αν θα είναι έτοιμος θα διεκδικήσει θέση στην 11άδα". Ο νεαρός απ' την πλευρά του εξέφρασε τη σιγουριά ότι όσοι του έδειξαν εμπιστοσύνη δε θα το μετανιώσουν.

Στο μεταξύ ο ελληνοποιημένος τεχνικός είναι απόλυτα ευχαριστημένος απ' την πορεία της προετοιμασίας. Δηλώνει αισιόδοξος, σε σημείο βεβαιότητας, πως στις 13 Αυγούστου (πρώτη συνάντηση για Τσάμπιονς Λιγκ) η ομάδα θα είναι έτοιμη. Αν και υποστηρίζει ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα, δεν κρύβει πως περιμένει οι "ερυθρόλευκοι" να είναι καλύτεροι από πέρσι, παραδεχόμενος πως έχει δύο ισάξιες 11άδες.

  • Στο τρίτο του φιλικό ο Ολυμπιακός κέρδισε την Κίκερς Οφεμπαχ (Γ Εθνικής) με 3 - 1. Τα γκολ: Αλεξανδρής, Ιβιτς, Τζόρτζεβιτς. Σήμερα δίνει το τελευταίο του φιλικό στη Γερμανία, με τη Μάινς 05 (Β Εθνικής). Στις προπονήσεις επανέρχεται ο Τ. Μητρόπουλος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ