Τρίτη 29 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ
Ζητούνται νέοι ιδιοκτήτες

Ο Λ. Γράντας παρέδωσε τις μετοχές στον ερασιτέχνη Αρη, που κάνει έκκληση για νέους αγοραστές

Ως φίλαθλος θα παρακολουθεί, αν και όταν το κάνει, τον Αρη ο Λ. Γράντας. Από χτες έπαψε να είναι μεγαλομέτοχος, αφού παραχώρησε, όπως είχε υποσχεθεί, την πλειοψηφία των μετοχών στον κ. Χατζόπουλο, πρόεδρο του ερασιτέχνη. Αυτός θ' αρχίσει από σήμερα να τις διαθέτει σε προσωπικότητες του "κιτρινόμαυρου" χώρου, οι οποίοι θα συγκροτήσουν ΔΣ και θ' αναλάβουν την ΠΑΕ.

Το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους θα δώσει σήμερα ο ΠΑΟΚ μ' αντίπαλο την ουγγρική Βαζούτας. Οπως εκτιμούν στην ΠΑΕ η προσέλευση των φιλάθλων θα είναι μεγάλη, γι' αυτό και έχουν εκδώσει περισσότερα από 20.000 εισιτήρια. Η αποστολή των "ασπρόμαυρων" αναμενόταν αργά χτες το βράδυ να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αύριο ο "δικέφαλος του βορρά" θα δώσει νέο φιλικό με τη Ραντ Βελιγραδίου.

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στη μετεγγραφή του Γκόραν Μιλόσεβιτς στον Ηρακλή. Οι άνθρωποι της Βοϊβοντίνα αύξησαν τις απαιτήσεις τους ζητώντας από τον Π. Θεοδωρίδη 20 εκατ. δρχ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ