Τρίτη 29 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΑΕ
Εντείνεται το παρασκήνιο

Οι διαβουλεύσεις για την οικοδόμηση συμμαχιών και το έντονο παρασκήνιο κορυφώνονται δύο μέρες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών στην ΕΠΑΕ. Χτες ο νυν πρόεδρος Γ. Δέδες δε συναντήθηκε με τον Σ. Κόκκαλη, προέβη όμως σ' έμμεσες απειλές. Υποστήριξε ότι αν δεν επανεκλεγεί, θα παραιτηθεί και από τις επιτροπές της ΟΥΕΦΑ, στις οποίες συμμετέχει.

Από την άλλη ο Βίκτορας Μητρόπουλος προέβη σε νέα επίθεση κατά του "παππού", όπως αποκαλείται ο παλαίμαχος παράγοντας. Μ αφορμή τα λεγόμενα Κούγια, δήλωσε: "έπρεπε να εκδώσει ανακοίνωση. Δεν το έκανε όμως γιατί είναι χαμένος στο γενικό πλέγμα των εκλογών". Στο μεταξύ, ο νέος ισχυρός άνδρας στη διοργανώτρια συναντήθηκε με τον Αλ. Κούγια.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναδιπλώθηκε άρδην, αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του. Ισχυρίστηκε ότι οι καταγγελίες για ανθρώπους στην ΕΠΑΕ που πλουτίζουν αφορούν καθυστερημένες αποφάσεις της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, μ' αποτέλεσμα να κερδίζουν οι ομάδες. Ο Β. Μητρόπουλος του είπε πως κανείς δε θέλει η Ενωση να μείνει εκτός ΕΠΑΕ, προσθέτοντας πως λάθη των υπαλλήλων στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν μπορεί να τα πληρώνουν άλλοι.

  • Προεκλογικό... θύμα έγινε η απόφαση για τον Ευριπίδη Κατσαβό. Ενόψει των αρχαιρεσιών στην ΕΠΑΕ και ύστερα από "αρμόδιες" παραινέσεις για ευνόητους λόγους (αμφότερες οι ΠΑΕ ψηφίζουν) τελικά θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ