Τρίτη 29 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κάτω από 9.80 το χρυσό!

Παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. υπόσχονται οι υποψήφιοι για το χρυσό μετάλλιο

Την πεποίθησή του ότι μπορεί να γίνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. εξέφρασε ο προπονητής του Ντόνοβαν Μπέιλι, Αντριου Μακίνις: "Είναι πιθανό να γίνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά αυτό που προέχει για τους αθλητές είναι η νίκη". Οταν ζητήθηκε από τον Μακίνις να καταθέσει τα προγνωστικά του για τη μάχη των μεταλλίων στην κούρσα, ο τεχνικός του ταχύτερου αθλητή στον κόσμο υποστήριξε: "Ο Μπέιλι, ο Φρέντερικς, ο Γκριν και στη συνέχεια ο Μπόλτον είναι τα φαβορί". Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατοι Μπόλτον έχει την καλύτερη φετινή επίδοση με 9.89.

Ο Μπέιλι παρουσιάστηκε υπέρ του δέοντος αισιόδοξος για τη νίκη στο αγώνισμα: "Αν τρέξω την τέλεια κούρσα, δεν μπορεί να με νικήσει κανένας αθλητής στον κόσμο. Δεν έχω μελετήσει τους αντιπάλους μου, αλλά ξέρω τις δυνατότητές μου", τόνισε ο παγκόσμιος ρέκορντμαν και Ολυμπιονίκης της Ατλάντα.

Πάντως, τόσο ο Γκριν όσο και ο Μπόλτον από τη μεριά τους υποστηρίζουν ότι το χρυσό μετάλλιο θα κριθεί λίγο παρακάτω από τα 9.80!

"Η πρώτη θέση θα κριθεί γύρω στα 9.78 - 9.79 στα 100 μ. στο Παγκόσμιο της Αθήνας, που θα είναι και παγκόσμιο ρεκόρ",τόνισαν με ένα στόμα οι δυο πρωταγωνιστές. Οι δυο σπρίντερ θεωρούν τις κλιματολογικές συνθήκες αλλά και την ποιότητα του στίβου ιδιαίτερα ευνοϊκά. Αναμφίβολα η κούρσα της ερχόμενης Κυριακής θα κόψει την... ανάσα των φιλάθλων, που αναμένεται να κατακλύσουν το Ολυμπιακό Στάδιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ