Πέμπτη 4 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μέρα των φαβορί

Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη έγιναν χτες οι πρώτοι αγώνες της δεύτερης φάσης του ισάριθμου γύρου στο κύπελλο. Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό άφησαν μόνο ΟΦΗ και Αρης. Το τελικό 1-0 στον αγώνα του Ηρακλείου είναι ρευστό, όσο και πονηρό...

Ο Απόλλωνας, που στο Αγρίνιο πέτυχε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη και οι γηπεδούχοι, άλλος πιο πολύ και άλλος πιο λίγο, στους υπόλοιπους αγώνες έκαναν σημαντικά βήματα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Ενα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ να πάρει διαφορά ασφαλείας. Τον ίδιο χρόνο, στο Βύρωνα, χρειάστηκε ο Αθηναϊκός για να μετατρέψει τον ...εφιάλτη σε όνειρο. Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα κέρδισε με την "ψυχή στο στόμα" τη μαχητικότατη Καλαμαριά, ενώ και στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα κατάφερε να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στο β ημίχρονο. Βέβαια, επειδή η μπάλα είναι στρογγυλή... όλα θα οριστικοποιηθούν στις 17/1, που διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες.

Τα πλήρη αποτελέσματα είναι: ΠΑΟΚ - Ιωνικός 4-1, ΟΦΗ - Αρης 1-0, Αθηναϊκός - Βέροια 5-2, Παναιτωλικός - Απόλλωνας 1-2, Ξάνθη - Καλαμαριά 2-0, Τρίκαλα - Ιάλυσος 2-0, Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ